x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Antipudibonderia - Placerea utilului

Antipudibonderia - Placerea utilului

de Toma Roman Jr    |    05 Noi 2006   •   00:00
Antipudibonderia - Placerea utilului

Acum un an si ceva, cand ma ocupam cu agatamente pe internet, am cunoscut o juna grasuta si blonda cu ochelari. Ne-am vazut la o cafea, ne-am placut, a urmat firesc ceva de genul "da-i si lupta". Mai intai mi-a povestit ca lucreaza la un laborator de nu stiu ce si ca nu prea are experienta sexuala.

Dupa o a doua intalnire, post-coitum m-a intrebat daca n-as mai putea sa aduc un partener sau o partenera, eventual un alt cuplu, fiindca auzise ea ca e "trendy" sa faci sex in grup. Nu aveam chef de aglomeratii, asa ca i-am zis ca nu ma bag, dar, din partea mea, nu are decat sa isi ocupe timpul cu cate poste si partuze are chef. Am continuat o perioada o "relatie libera". Ma interesau mai mult decat intamplarile erotice reale cu Gabita, asa se numea juna, povestile pe care mi le servea in pauzele de tigara.

Evolutie

Ca o Seherazada cu juma’ de norma, Gabi imi spunea tot felul de aiureli. Mi-a povestit ca se simte atrasa si de femei si ca a gasit o contabila de 40 de ani care o satisface cu un vibrator. Ca a pus-o cu doi bisexuali beti, care au preferat sa se prihaneasca intre ei si ca pe ea au tratat-o cu oarecare nepasare, ca pe un personaj secundar. A aparut la mine acasa cu o sticla de vin spumant ieftin, spunandu-mi ca vrea sa serbam un mare eveniment, faptul ca a facut pentru prima oara-n viata sex anal. Mi-a servit verbal un timp toate combinatiile posibile de act sexual si voiam sa aud unde se poate opri si cand incepe sa se repete. Credeam ca are doar o imaginatie bogata si ca exagereaza groaznic. La un moment dat deviase rau de la traseu. Se apucase sa citeasca niste manuale de ezoterism si devenise convinsa de teoria conspiratiei, vedea peste tot comploturi masonice si mai stiu eu ce alte bazaconii. Iesise din sfera mea de interes, fiindca de-a lungul vietii am avut parte de destui nebuni si vizionari care voiau sa-mi explice "Protocoalele Inteleptilor Sionului" si o suita de aberatii de acelasi tip.

Pauza

Dupa ce intr-o seara, cand beam o bere langa redactie impreuna cu doua colege, a incercat sa o agate pe una dintre ele si le-a pisat la cap pe ambele cu "Noua Ordine Mondiala", m-am gandit ca e bine sa trec incet-incet in conservare relatia cu distinsa domnita durdulie. Ne-am vazut din ce in ce mai rar, dupa care deloc. Ma mai trezeam din cand in cand, in crucea noptii, cu SMS-uri porcoase de la ea, carora nu le dadeam atentie, fiind ocupat cu altele. Vreo patru-cinci luni nu am mai stiut nimic de ea. Intr-o buna dupa-amiaza ma cam plictiseam la redactie si m-am decis sa arunc un ochi pe la anunturile date de curve pe internet, sa vad daca gasesc ceva spectaculos pentru rubrica de fata. Am gasit unul cu poza atasata, care suna cam asa: "Placeri feline la tine acasa, sex total cu domnisoara rubiconda". Am facut click pe fotografie si a aparut o fata durdulie, blonzie, cu ochelari. Mi s-a parut ca-i Gabi, ba chiar le-am chemat si pe cele doua colege de sectie cu care iesisem impreuna la bere sa-mi spuna daca li se pare cunoscuta mutra. Am ramas cu toti masca atunci cand am format pe mobil numarul felinei respective si a aparut pe ecran "Gabi".

Ochi vanat

Am sunat-o, nu i-am spus ca aflasem de ce s-a apucat si am invitat-o in oras la o bere. Cand a aparut pe terasa de pe Calea Mosilor, unde fixasem intalnirea, am vazut ca era mai trasa la fata, nu mai avea ochelari, dar in schimb era posesoarea unui "felinar umflat". Din vorba-n vorba, tot incercam sa o fac sa-mi zica singura ca a ajuns curva. Culmea, baleta printre subiectele cu tema sexuala si ducea discutia spre teme neutre sau cunoscuti comuni. Cand am vazut ca nu reusesc sa scot nimic m-am gandit sa dau o lovitura directa. I-am zis clar ca-i vazusem anuntul de pe net. Nu a negat, nu s-a apucat sa explice ca facuse cineva o gluma proasta.
Am incercat sa fiu chiar moralist, sa-i spun ca nu-i bine ce face, ca-i o profesie plina de riscuri, care te uzeaza, din care "iesi repede la pensie". Usor rusinata mi-a raspuns ca se plictisise de munca grea si prost platita de la laborator si, la urma urmei, daca tot avea accese de nimfomanie si ii placea sa o puna in ale mai variate moduri, de ce sa nu scoata si un ban din asta. M-am uitat in ochiul ei mare (adica umflat) si vanat, am aratat inspre el si am intrebat daca a inceput sa-i placa si sadomasochismul. Mi-a spus: "Nu, am avut un client care m-a chemat la el acasa, n-a vrut sa-mi dea banii si mi-a fript una peste ochi".

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul