x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul "Jurnalul tv - Ghidul tau de 10(1) premii"

"Jurnalul tv - Ghidul tau de 10(1) premii"

12 Mai 2006   •   00:00

Regulamentul Concursului

1. Organizator

Organizatorul concursului "Jurnalul tv - Ghidul tau de 10(1) premii" este Editura Intact SRL, in calitate de editor al Jurnalului tv, cu sediul in Bucuresti, B-dul Ficusului nr. 44 A, Sector 1. Concursul se va derula sub prezentul regulament, care este aplicabil si obligatoriu pentru toti participantii.

2. Durata promotiei

Concursul "Jurnalul tv - Ghidul tau de 10(1) premii" se desfasoara in perioada 12 mai 2006-14 iulie 2006, exclusiv pe teritoriul Romaniei, pe parcursul a zece saptamani (zece aparitii ale Jurnalului tv). Valoarea totala a premiilor este de 72.397 RON (723.970.000 de lei vechi).

In cazul in care, la solicitarea cititorilor, se decide prelungirea duratei concursului cu una sau mai multe saptamani, perioada de prelungire se va supune acelorasi reguli si conditii.

3. Mecanism

Incepand cu data de 12 mai 2006, timp de zece saptamani, in fiecare exemplar al publicatiei Jurnalul tv va fi publicat cate un talon pentru participarea la extragerile saptamanale si cate un cupon pentru extragerea finala.

Datele de aparitie ale suplimentelor cu talon/ cupon sunt 12 mai 2006, 19 mai 2006, 26 mai 2006, 2 iunie 2006, 9 iunie 2006, 16 iunie 2006, 23 iunie 2006, 30 iunie 2006, 7 iulie 2006 si 14 iulie 2006.

Saptamanal, respectiv in termen de 10 (zece) zile calendaristice de la data aparitiei fiecarei serii de taloane, se vor efectua extrageri pentru acordarea premiilor saptamanale.

Numele castigatorilor rezultati in urma extragerilor saptamanale si castigurile acordate vor fi publicate in Jurnalul tv la distanta de doua editii fata de editia ce a continut taloanele participante la extragerea in cauza.

Numele castigatorului rezultat in urma extragerii finale si castigul acordat vor fi publicate in numarul din data de 4 august 2006.

4. Validitate

Pentru a participa la extragerea saptamanala, participantii va trebui sa expedieze cate un talon impreuna cu datele personale (nume, prenume, adresa completa, cod postal, seria si numarul de buletin, telefon) la adresa: CP 131, OP 33, Sector 1, Bucuresti, dupa cum urmeaza:
  • pana cel mai tarziu la data de 17 mai 2006 (data expedierii, respectiv data postei) vor putea fi expediate taloanele din data de 12 mai 2006;
  • pana cel mai tarziu la data de 24 mai 2006 (data expedierii, respectiv data postei) vor putea fi expediate taloanele din data de 19 mai 2006;
  • pana cel mai tarziu la data de 31 mai 2006 (data expedierii, respectiv data postei) vor putea fi expediate taloanele din data de 26 mai 2006;
  • pana cel mai tarziu la data de 07 iunie 2006 (data expedierii, respectiv data postei) vor putea fi expediate taloanele din data de 2 iunie 2006;
  • pana cel mai tarziu la data de 14 iulie 2006 (data expedierii, respectiv data postei) vor putea fi expediate taloanele din data de 9 iunie 2006;
  • pana cel mai tarziu la data de 21 iunie 2006 (data expedierii, respectiv data postei) vor putea fi expediate taloanele din data de 16 iunie 2006;
  • pana cel mai tarziu la data de 28 iunie 2006 (data expedierii, respectiv data postei) vor putea fi expediate taloanele din data de 23 iunie 2006;
  • pana cel mai tarziu la data de 5 iulie 2006 (data expedierii, respectiv data postei) vor putea fi expediate taloanele din data de 30 iunie 2006;
  • pana cel mai tarziu la data de 12 iulie 2006 (data expedierii, respectiv data postei) vor putea fi expediate taloanele din data de 12 mai 2006;
  • pana cel mai tarziu la data de 19 iulie 2006 (data expedierii, respectiv data postei) vor putea fi expediate taloanele din data de 14 iulie 2006.

    Pentru a participa la extragerea finala, participantii va trebui sa colecteze sase cupoane (din sase saptamani diferite), din totalul de zece cupoane, si sa le expedieze, in acelasi plic, impreuna cu datele personale (nume, prenume, adresa completa, cod postal, seria si numarul de buletin, telefon) la adresa: CP 148, OP 33, Sector 1, Bucuresti, pana cel mai tarziu la data de 26 iulie 2006 (data expedierii, respectiv data postei), extragerea finala urmand sa aiba loc la data de 31 iulie 2006.

    Atentie: Nu se accepta fotocopii ale taloanelor sau cupoanelor!

    5. Premii

    Premiile saptamanale:
  • 10 (zece) premii I a cate un televizor cu ecran plat, diagonala de 81 cm si frecventa de 100 Hz, in valoare de 2.199 RON fiecare (TVA inclusa);
  • 30 (treizeci) de premii II a cate un televizor cu ecran plat, diagonala de 54 cm si frecventa de 50 Hz, in valoare de 639 RON fiecare (TVA inclusa);
  • 60 (saizeci) de premii III a cate un DVD player cu DivX, in valoare de 319 RON fiecare (TVA inclusa).

    Atentie! Aceste premii reprezinta totalul premiilor saptamanale acordate pe parcursul promotiei.

    Premiul final
  • Un televizor cu ecran LCD cu diagonala de 81 cm, in valoare de 6.999 RON (TVA inclusa), un DVD-Recorder cu hard-disk de 160 GB incorporat, in valoare de 2.099 RON (TVA inclusa) si un DVD player portabil, in valoare de 2.999 RON (TVA inclusa).

    Atentie:
  • Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani a premiilor si nici de a cere modificarea parametrilor premiilor.
  • Impozitele aferente premiilor vor fi suportate de organizator.

    6. Acordarea premiilor si instiintarea castigatorilor

    Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorti. Numele tuturor castigatorilor si castigurile acordate vor fi publicate in Jurnalul tv. Castigatorii vor fi contactati telefonic si se va conveni, de comun acord, modalitatea de intrare in posesia premiilor.

    7. Dreptul de participare

    In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este minor (cu varsta sub 18 ani), acesta va fi indreptatit sa intre in posesia premiului doar cu acordul scris al parintilor sau al tutorelui legal, iar in cazul in care castigatorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmare a unei alte situatii decat neimplinirea varstei de 18 ani), acesta va fi indreptatit sa intre in posesia premiului doar cu acordul scris al tutorelui legal.

    Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorului, ai partenerilor acestora ce sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice generic individualizate anterior.

    Participarea la concursul "Jurnalul tv - Ghidul tau de 10(1) premii" si/ sau revendicarea oricarui premiu confirma acceptarea neconditionata a fiecarui participant ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite de organizator in scop publicitar, nelimitat teritorial si/ sau temporal, precum si prin utilizarea oricarei modalitati de promovare (ex: internet, afisaj stradal etc.).

    Plicurile care nu contin datele complete ale expeditorului (nume, prenume, adresa, serie si numar de buletin, carte de identitate ori pasaport) nu vor participa la extragerile saptamanale sau la extragerea finala.

    Prin participarea la concurs, persoanele fizice in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizator sau subcontractanti ai acestora ulterior, in cadrul altor aplicatii similare de marketing direct etc.

    In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului.

    Premiile din macheta de promovare si spoturile tv ale promotiei sunt doar cu titlu de prezentare.

    Prezentul concurs se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal al Romaniei in vigoare.

    8. Limitarea raspunderii:

    Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarea producandu-si efectele din momentul publicarii respectivei informatii in Jurnalul tv sau pe site-ul www.jurnalul.ro.

    9. Alte prevederi

  • Pentru identificare si ridicarea premiului, fiecare castigator va prezenta un document de identitate (buletin de identitate sau carte de identitate ori pasaport). Neprezentarea unui document de identitate va conduce in mod obligatoriu la neacordarea premiului.
  • Organizatorul are obligatia de a face publice numele castigatorilor si premiile acordate, cel putin prin publicarea in Jurnalul tv. Regulamentul concursului este disponibil oricarui solicitant in mod gratuit. Participantii pot intra in posesia unui exemplar al regulamentului promotiei trimitand o cerere pe adresa organizatorului (Jurnalul National, Casa Presei Libere, corp D, et. 8, Sector 1, Bucuresti) sau sunand la numarul de telefon: 021-318.20.28, acesta fiind disponibil si pe site-urile organizatorului: www.jurnalul.ro.
  • Pentru orice sugestie ne puteti scrie si pe adresa de e-mail: infoconcurs@jurnalul.ro.
  • Prin participarea la promotia "Jurnalul tv - Ghidul tau de 10(1) premii", participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament.
  • ×