x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Proiect de casa - Case de tip duplex cuplate

Proiect de casa - Case de tip duplex cuplate

29 Mar 2007   •   00:00

Doua locuinte unifamiliale moderne intr-o singura cladire

Doua locuinte unifamiliale moderne intr-o singura cladire
Terenul pentru care a fost proiectata constructia prezentata se afla in intravilanul orasului Popesti Leordeni, jud Ilfov, si cuprinde doua loturi de 369 mp fiecare. Pe acest teren, ce apartine aceluiasi proprietar, s-a construit un imobil ce se compune din doua locuinte duplex (P + 1 si pod) cuplate.

Este o constructie traditionala, cu o arhitectura moderna, ce cuprinde doua case pentru doua familii de trei-cinci persoane din patura de mijloc.

DETALII TEHNICE

Structura cladirii este de zidarie portanta de caramida, cu samburi, centuri si plansee de beton armat, realizata cu materiale de buna calitate, in intregime autohtone.

Zona de zi, care cuprinde parterul, are spatii generoase care comunica intre ele liber, iar etajul, zona de noapte, cuprinde trei dormitoarele de dimensiuni medii ce sunt deservite de doua bai si doua dressinguri. Fiecare dormitor beneficiaza de balcon propriu. Loturile de teren sunt suficient de mari si permit realizarea unor parcari de minimum doua autoturisme fiecare. Spatiul ramas se poate amenaja ca gradina.

Aceste locuinte vor avea apa calda si incalzire centrala furnizata de cate o centrala termica, de mic litraj cu tiraj fortat, alimentata cu gaze naturale din reteaua publica si amplasata intr-o camera special amenajata la parter.

Din punct de vedere al retelelor edilitare, exista retea publica de apa potabila si canalizare, dar se recomanda si forarea unui put la adancime de maximum 30 m.

Atat pentru alimentarea cu apa, cat si pentru deversarea apelor menajere se vor prevedea pentru fiecare locuinta camine de vizitare cu robinete de oprire, situate in curte, pe traseul acestor retele, in conformitate cu proiectul de instalatii din incinta.

75.000 euro
pret la rosu recomandat de arhitect
  • Proiect conceput de arhitect Florin Aurel Tenescu tel. 0740.078.882
  • ×
    Subiecte în articol: arhiva jurnalul