x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Un colt ideal pentru relaxare si odihna

Un colt ideal pentru relaxare si odihna

28 Dec 2006   •   00:00

A trecut Craciunul, se apropie Revelionul si, impreuna cu el, un Nou An. Un an care sa va aduca multa sanatate, impliniri si reusite in mijlocul celor dragi. Un an in care sa ne regasiti mereu mai aproape de dumneavoastra. La multi ani!

MEREU VERDE

A trecut Craciunul, se apropie Revelionul si, impreuna cu el, un Nou An. Un an care sa va aduca multa sanatate, impliniri si reusite in mijlocul celor dragi. Un an in care sa ne regasiti mereu mai aproape de dumneavoastra. La multi ani!

Asa-i ca de luni bune va tot ganditi la un moment de relaxare? Iata-l ca a venit! Si ca sa iasa perfect, il puteti pregati un pic, cautand prin casa sau gradina acele obiecte care va trebuie.

Fotoliul. Oricum ar fi, fotoliul indeamna la relaxare. Daca il aveti pe structura mai putin flexibila, puteti sa-i adaugati o perna moale si un pled catifelat si calduros. Lumina difuza creeaza o atmosfera calda si odihnitoare. Tineti aproape cartile preferate si... telecomanda, daca ati aflat ca e ceva interesant la televizor. Dar numai dupa ce v-ati savurat momentul. Oricat de interesante ar fi programele, la televizor v-ati tot uitat. Acum e momentul pentru ceva special.

Decorurile. Decorurile de Sarbatori nu fac altceva decat sa completeze momentul acesta special. Pe pervaz puteti sa asezati coronite decorative, Mosi Craciuni de catifea si lumanari cu aspect de lampi traditionale. Un ghiveci cu Poinsettia alaturi de dumneavoastra va accentua atmosfera calda si odihnitoare. O masuta sau o comoda din ratan poate fi locul pe care sa sprijiniti un aranjament de sezon cu Poinsettia, crengi de brad, conuri si panglici stralucitoare. Asezati un ghiveci mare cu Poinsettia in mijloc, de jur imprejur asezati crengute de brad sau ghivece cu conifere pitice si la exterior fixati totul cu conuri de brad si panglici. Simplu si cu adevarat placut. Incercati si dumneavoastra. Nu este nevoie sa alocati un buget pentru astfel de aranjamente. Practic, folositi ce aveti deja prin casa sau gradina.
Sarbatori de neuitat!
Pentru ca aceste Sarbatori sa fie intr-adevar reusite, trebuie sa le pregatiti atent. Esalonati cumparaturile, implicati si familia in diverse activitati - fiecare cum poate, in asa fel incat, la final, totul sa fie atent pus la punct si nimic sa nu poata strica atmosfera feerica. Si in timp ce sotul arunca o privire la ultimele meciuri, iar copiii sunt la joaca, la colindat sau in vizita la prieteni, dumneavoastra sa aveti in sfarsit acel moment pe care l-ati dorit. Nu va incarcati "programul" cu vizite pe la rude si prieteni, drumuri prin diverse locuri pentru ca va veti risipi timpul, si asa scurt. Nici nu va veti da seama cat de repede va trece, si in primele zile ale lui ianuarie va trebui sa reveniti la serviciu cu bateriile incarcate. Rezervati o zi in care sa se adune la dumneavoastra toti cei dragi, pentru ca mai apoi sa gasiti un strop de liniste. La multi ani! Si anul care vine sa va aduca multa pace in suflet!

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul