x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul WinDoor Romania si HomeTex Romania

WinDoor Romania si HomeTex Romania

12 Apr 2007   •   00:00
TARGURI SI EXPOZITII
Doua expozitii specializate desfasurate simultan la Palatul Parlamentului

In perioada 29-31 martie s-a desfasurat cea de-a treia editie a WinDoor Romania, expozitie specializata pe ferestre, usi si fatade, si HomeTex Romania, expozitie specializata pentru textile si decoratiuni interioare. Cele doua targuri s-au desfasurat concomitent la Palatul Parlamentului. WinDoor RomAnia

WinDoor Romania s-a desfasurat sub inaltul patronaj al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) si al Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti. Aici, vizitatorii au gasit produse performante ale industriei de ferestre, usi si fatade care permit, printre altele, reabilitarea si eficientizarea termica a cladirilor, reducand in medie pierderile de caldura cu 30%. WinDoor Romania 2007 a beneficiat de prezenta unor firme de renume in domeniu, provenind din Romania, Marea Britanie, Italia, Belgia, Turcia, Germania si Bulgaria.

HomeTex Romania

HomeTex Romania 2007 - Home Fashion & Textiles s-a aflat la a doua editie si este singurul eveniment dedicat vizitatorilor specialisti si grupurilor de afaceri din domeniul textilelor si decoratiunilor interioare, asigurand un mediu propice pentru intalniri intre producatori, importatori, arhitecti, designeri si utilizatori. Evenimentul a raspuns tendintei ascendente a industriei textile autohtone.

La acest targ au participat companii de renume in domeniul industriei textile si decoratiunilor interioare din Romania, Germania, Grecia si Italia. HomeTex Romania si-a intampinat oaspetii cu surprize si evenimente speciale, cum ar fi lansarea in Romania a mochetelor de lux Object Carpet premiate in Germania pentru design si inovatie, prezentarea tapetelor superlavabile (vlies) cu garantie pana la 15 ani sau standul Uniunii Artistilor Plastici, unde au fost prezentate noutati precum geamurile tip vitraliu pentru locuinte.

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul romania