x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Cele mai cele si cei mai cei

Cele mai cele si cei mai cei

de Catalina Iancu    |    25 Iul 2005   •   00:00
Cele mai cele si cei mai cei
CU TELEOBIECTIVUL PE ECRAN
Nu exista nici un dubiu: Zana si Adonis conduc detasat in topul celor mai sexy vedete de televiziune. Ea cu 34%, el cu 43%. Abia pe urma vin... surprizele.

Stiati ca Andreea Esca este mai sexy decat Mihaela Radulescu? Si ca Teo si Mihaela Tatu sunt mai sexy decat Oana Zavoranu? Si stati sa mai vedeti Razboiu care a intrecut (sau nu s-a tinut cu) Firea si Luciu infloritoare ca un Trandafir!

Multe prezentatoare de televiziune par a fi alese doar pe acest criteriu: sa dea bine pe sticla. Ce mai conteaza ca se balbaie, ca scot "porumbei" pe gura, ca ajung in top rusinica? Sunt telegenice? Asta-i tot ce le trebuie! Problema este ca nu sunt decat niste "plante" de decor, asezate frumos in platou. Iata insa ca telespectatorul nu mai poate fi pacalit. Desi n-a castigat niciodata vreun premiu pentru frumusete, ci a fost nominalizata doar pentru eleganta, pentru stil, pentru cea mai simpatica mamica, Andreea Esca se afla pe locul doi, cu 11 procente. Este probabil singura vedeta de televiziune care a primit mai multe premii pentru cariera decat pentru aspectul fizic. Si asta conteaza. Se pare ca imaginea impusa de trust n-o lasa sa-si dezvaluie adevarata fata, dar acesta fotografie ne demonstreaza ca robotelul Esca poate fi si sexy. Bravo ei!

CHESTIUNE DE ATITUDINE. Abia pe locul trei vine Mihaela Radulescu. Curios lucru, Andreea Raicu, cea care a castigat ani la rand titluri de "Cea mai sexy vedeta tv", se afla in afara podiumului. "Dupa parerea mea si in acest caz este tot o chestiune de atitudine... De aceea spun ca o femeie sexy este cea care se simte sexy! Nu e nevoie nici de bluze transparente, nici de fuste pana la fund si nici de desuuri ispititoare. De cele mai multe ori, o privire te poate face, macar pentru o clipa, sexy. In plus, cu cat mentii un anume mister, cu cat arati mai putin, dar stii sa promiti multe cu o anume atitudine, cu atat ai mai mult succes", crede Andreea Raicu. Monica Barladeanu inca este considerata vedeta tv! Nicoleta Luciu nu trebuie sa faca nimic pentru a arata ca-i sexy. Cel mult sa se dezbrace.

VEDETE POPULARE. Imediat dupa Veta-Nicoleta vine... Teo Trandafir! Pai da, dupa ce a scapat de kilogramele in plus, iat-o si pe Teo in randul femeilor sexy! A castigat titlul de "Cea mai populara vedeta tv", diploma de "Cea mai simpatica mamica", iar acum iata si Trandafirul in topul vedetelor atractive. Urmeaza Alessandra Stoicescu, Dana Razboiu si abia dupa ele Andreea Banica. Probabil din cauza ca lumea n-o considera inca vedeta de televiziune. Blondy e cam tot la fel de sexy ca si mamicile implinite Corina Danila, Mihaela Tatu si Raluca Moianu, Andreea Berecleanu si Gabi Vranceanu Firea. Iar Querida Oana Zavoranu se afla pe ultimul loc. "Eu cred sincer ca gusturile oamenilor nu se discuta. Sunt foarte multi care ma plac si care imi apreciaza munca si de asemenea poate ca exista si oamenii care nu ma plac. Respect acest lucru, il accept si il iau ca atare", spune Oana Zavoranu.

"Imi povestea un prieten ca, de curand, discuta cu amicii lui despre cine-i sexy in Romania. Mi-a dat cateva exemple, vedete feminine de televiziune pe care acestia le considerau cu vino-ncoa, iar numele respective nu figurau in nici un top de specialitate si nici eu nu ma gandisem la ele din aceasta perspectiva, dar asta nu i-a impiedicat pe acei domni sa le vada astfel. Am inceput si eu sa meditez la subiect si mi-am dat seama ca, chiar daca nu au dimensiuni de model, acele doamne sau domnisoare despre care se vorbea chiar emanau un anumit tip de senzualitate, diferit de la caz la caz, prin fiecare por"
Andreea Raicu vedeta tv

In 2003, Virgil Iantu a primit, din partea revistei TV Mania, doua diplome. Prima dintre ele a fost pentru "Cea mai buna emisiune de televiziune" ("Vrei sa fii miliardar?"). "Poate este cel mai frumos premiu de pana acum, pentru ca este al treilea pentru aceasta emisiune-concurs. Am insa un of. Acest show a disparut. Daca ma intrebati de ce, va raspund simplu: «Nu stiu»". Dar si mai mare i-a fost mirarea "miliardarului" cand a primit premiul pentru "Cel mai sexy star tv". "La premiul asta nici nu stiu ce sa va spun! Marea mea satisfactie e ca am luat premiul asta in detrimentul lui Cernat!"
Care credeti ca este vedeta tv
cea mai atractiva din punct de
vedere fizic (sexy) din Romania?
BARBATI
Care credeti ca este vedeta tv
cea mai atractiva din punct de
vedere fizic (sexy) din Romania?
FEMEI

DAN NEGRU NU VREA SA FIE "BARBATUL BARBIE"
In urma cu doi ani, "miliardarul" Virgil Iantu era cel mai sexy star tv
Mircea Radu a luat-o pe Andreea Marin. La procente! Iar despre "rivali" nici nu poate fi vorba. "Cupidonul" Antenei 1, asa cum i se mai spune, este cel mai sexy barbat din Romania. Oricare alt prezentator ar putea sa alerge si de unul singur, ca tot ar iesi pe locul doi, vorba cantecului. Daca la prezente feminine sexy pe ecran nu ne intrece nimeni, altfel sta treaba cu baietii. Fetele au fost zgarcite cu voturile, fiindca cele mai multe dintre ele (adica dintre voturi) au mers, bineinteles, la Mircea Radu. Ca si in cazul altor sondaje, de la locul doi in jos mai apar cativa moderatori doar fiindca trebuie alcatuit un clasament. In realitate, Mircea Radu face toti banii. Adica tot clasamentul. Ceilalti sunt prea "mici" (in procente) pentru a se lua la intrecere cu el. Asa se face ca alte gazde ale diverselor show-uri nu-i ajung nici pan’ la degetul mic. Virgil Iantu, zis si "Mocheta" din cauza parului tepos, a primit abia 6%. Mai exista Cosmin Cernat! Dupa ce s-a potolit "Ploaia de stele", a intrat si Cosmin la apa, si-a iesit abia pe locul trei. Ajutat de Mama Natura sau de mama lui, nu se stie, Dan Negru a contraatacat si s-a clasat pe locul patru, dar n-a fost deloc incantat: "Eu, sexy? Hai sa fim seriosi! Nu cred in smecheriile astea cu sexosii. Un astfel de sondaj ma duce cu gandul la «barbatul Barbie», iar eu nu sunt genul asta. Ba chiar mi se pare dezonorant. Mai mult, cred in vorba aia: «Barbatul tre’ sa fie putin mai frumos ca dracu’». Parca vad ca iar o sa faca prietenii misto de mine...", ne-a declarat Dan. Povestire adevarata: dupa Negru, vin Lucian Mandruta si Lucian Viziru. Si apoi, cu ale sale bile celebre, Robert Turcescu. Serban Huidu e abia pe locul 8. Daca ar fi avut cu el si-o Gainusa sau o Bebelusa, poate i-ar fi crescut si lui Huidu cota. Asa, iar o sa moara de ciuda cand o sa vada ca Mircea Radu-i mai frumos decat el! Asa-i trebuie carcotasului daca i-a facut prea multa publicitate! Mare la stat, dar mic la procente este Cabral. Cove i-a lasat in urma pe Dan Bittman, pe Mihai Constantin, ba chiar si pe Stefan Banica Jr si pe Alexandru Papadopol. Ultimii doi nu prea sunt vedete tv, dar dau bine pe sticla. Cristi Tabara are parte nu de carte, ci de un singur procent. Nu schimbati programul, ca nici nu stiti ce pierdeti! Dan Diaconescu s-a uitat in Oglinda TV si-a descoperit ca e sexy in proportie de 1%. E bun si atat, daca ne gandim ca 10% dintre femeile chestionate au ales pe altcineva (sub 1% fiecare), iar 44% n-au avut ce alege. Mai precis, n-au avut nici o opinie. (Catalina Iancu)

DIN TOPUL TOPURILOR!


Preferintele oamenilor se schimba in functie de popularitatea pe care o au, la un moment dat, unele vedete tv. Mult prea cautate la categoria "Cea mai sexy" au fost, in ultimii ani, Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Nicoleta Luciu sau Monica Barladeanu. Acest sondaj este cel mai bun exemplu ca frumusetea e trecatoare ori ca frumusetea nu se masoara neaparat in dimensiuni. Si nici nu se alege doar pe ochi frumosi. Unora dintre ele deja le-au luat locul colegele de breasla. Nu neaparat mai tinere, asa cum s-ar putea crede, ci mai degraba cele mai simpatice.

A FI SAU A NU FI. SIGUR E C-UN SINGUR "I"!!!


Fiindca se poarta intrebarile prin e-mail ("draga mea, n-am timp, sincer, sunt atat de ocupata... ma duc la sala, am program la coafor, am o sedinta foto, nu-mi mai vad capul de atata treaba...") am acceptat si declaratii prin intermediul Internetului. Si am avut o mare surpriza. Neplacuta. Am descoperit "Ce inseamna sa fi sexy" in viziunea unor vedete. Scris gresit, cu un singur "i". De unde am tras si noi concluzia: "Ce inseamna sa fi (cu un singur "i") trecut prin scoala ca gasca prin apa! Ce inseamna sa fii (cu doi de "i") doar frumoasa... Este inadmisibil, pentru o ditamai vedeta tv, sa faca astfel de gafe. Conform sondajului nostru, 85 % dintre cei chestionati sunt atrasi de femeile inteligente. Daca, sa zicem, intr-o scrisoare de dragoste, vedeta n-a pus punctul pe "i", fiindca n-a pus nici macar "i"-ul, e foarte grav. In cazul in care ai gasit o astfel de greseala intr-un text, iti moare... pasiunea pentru vedeta respectiva. Astfel, prezentatoarea ramane doar sexy... si atat.

DEVALORIZAREA STELUTELOR


Astazi, orice om poate fi vedeta. Oricine a aparut pe sticla, macar si o singura data, se trezeste, automat, cu statutul de vedeta lipit pe frunte, ca eticheta pe sticla de bere. Atat de mult s-a deteriorat acest termen, capatand mai degraba o nuanta peiorativa, incat multi dintre prezentatori refuza sa li se mai atribuie statutul amintit. Cine a aparut la o emisiune, e vedeta. Cine-a fost la "Monica" e vedeta. Cine a ajuns la "Teo", exista. Deci, toti se considera vedete. Culmea este ca cei mari, cei buni, cei adevarati, isi spun simplu: actor sau cantaret sau sportiv.
×
Subiecte în articol: locul andreea vedete editie de colectie vedeta