x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Celebri si sanatosi

Celebri si sanatosi

17 Apr 2005   •   00:00

Multe staruri au avut de furca in momentul in care s-au apucat sa-si "prelucreze" trupul ori au ajuns la concluzia ca un mod de viata mai sanatos inseamna mai putina carne.

  • de ROXANA I. ANCUTA
  • AMINTIRI GRASE
  • Alicia Silverstone face un mare bine animalelor
    Vreti sa stiti cate dintre celebritatile de peste hotare au adoptat un regim alimentar vegetarian? Foarte multe! Nu le putem enumera pe toate, dar pe cateva dintre ele trebuie sa le amintim: Alicia Silverstone, Rossanna Arquette, Drew Barrymore, Kim Basinger, Sting, Bryan Adams, David Bowie, Kate Bush, Cher, Dustin Hoffman, Annie Lennox, Madonna, Martina Navratilova, Brad Pitt, Claudia Schiffer, Brooke Shields, Shania Twain, Liv Tyler, Richard Gere, si lista ar putea continua.

    DOAR PARMEZAN. De exemplu, Bryan Adams considera ca pur si simplu acesta a fost destinul sau: ca de la un moment dat sa devina vegetarian. Incet-incet, dar sigur, a inceput sa elimine carnea din alimentatia sa. "Am respins ideea de a manca tot ceea ce provine de la animale", spune Adams. In decurs de cateva luni, artistul a renuntat la carnea de pui, apoi la cea de peste si implicit la toate produsele pe baza de peste, ca in final sa nu mai manance nici oua si nici lapte. "Acum, singurul aliment pe care-l mai mananc pe baza de lapte este parmezanul".

    PIELE ECOLOGICA. Cand n-a mai putut tolera colaceii de grasime de pe trup, Drew Barrymore a luat atitudine si s-a facut vegetariana. "Trebuie sa spun ca la un moment dat am fost vegetariana 100%, dar am simtit totusi nevoia de a ma hrani si cu carne. O fac doar din cand in cand. In mod constant, mananc fructe si legume."

    Claudia Schiffer are grija de silueta si mai ales, de sanatatea ei. "Micul dejun inseamna foarte multe fructe. Refuz tot ceea ce inseamna mancare organica." Alicia Silverstone este vegan. Nu mananca si nu imbraca nimic provenit de la animale. In multe interviuri pe care le da nu uita sa vorbeasca si despre modul ei de viata, care i-a adus numai beneficii.

    Drew Barrymore (foto stanga) si Claudia Schiffer mai gusta, destul de rar, cate o aripa de pui

    ×
    Subiecte în articol: editie de colectie