x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Poante rasuflate

Poante rasuflate

27 Mar 2005   •   00:00

Unii s-au specializat in farse, altii chiar isi castiga existenta din asta. Fiindca nimeni nu-i perfect, si cei mai buni o mai dau in bara cateodata.

  • de CATALINA IANCU
  • RATEURI
  • "Pacientii" de la Ca$$a Loco si-au pus fuste si pantofi cu toc inalt, ca sa se integreze mai bine in grupul "fetelor iubitoare de fete"
    Membrii trupei Ca$$a Loco se pricep mai bine la bufonerii decat la cantat. Anul trecut, cei trei au trimis jurnalistilor prin e-mail un comunicat potrivit caruia si-au deschis in Bucuresti un club dedicat... lesbienelor. Sperand ca ziaristii mai creduli le vor pica in plasa, stirea a fost insotita de cateva fotografii, in care apar doi dintre componentii formatiei imbracati in fuste. Asta pentru a se integra cat mai bine in atmosfera din club. Interesant este ca unii chiar au muscat momeala, desi mirosea de la o posta a farsa. Si, pentru ca tacamul sa fie complet, nu lipsea o declaratie a noilor "patroni", care explicau cum le-a venit ideea infiintarii unui astfel de stabiliment in Bucuresti: "Am deschis acest club pentru ca fetele iubitoare de fete sunt cliente fidele si pentru ca, pana acum, nu a existat un asemenea club in Capitala". Le-am sugerat celor de la Ca$$a Loco sa-si schimbe profilul si in loc de grup muzical sa devina grup umoristic.

    TURDA-I TURDA. Si Daniel Buzdugan a ratat odata. Pentru celebra farsa cu "circumcizia" a sunat pe la mai multe vedete. Unele n-au raspuns, altele s-au prins, fapt e ca, la un moment dat, a ajuns si la Gheorghe Turda si l-a intrebat la ce sectie de votare e "circumcis". Iar cunoscutul cantaret de muzica populara i-a zis ca a incurcat si termenii, si borcanele. "Eu nu sunt nici ca Irina Loghin, nici ca Ion Dolanescu", a precizat Gheorghe Turda.

    PARACIOASA DE GYORFI

    O simpla gluma era cat pe ce sa se transforme intr-un adevarat scandal. Daniel Buzdugan s-a dat drept angajat de la "Surprize, surprize" si a "negociat" cu manelista de muzica usoara s-o introduca la "Cei mai iubiti". Paracioasa de Gyorfi a inceput sa sune la ziare si sa se planga de faptul ca Andreea Marin face manarii pe la emisiune. Multi s-au repezit sa verifice marea "stire" lansata de cantareata, dar au descoperit ca totul a fost un mare "fas" dat de Daniela Gyorfi.

    ALTERNOSFERA, DESFIINTATA

    A devenit o adevarata moda ca artistii ramasi in pana de idei si intr-un con de umbra sa vina in presa cu o "farsa". A se citi cu o mare si gogonata minciuna pentru a-si mai face un pic de publicitate. Prin intermediul casei de discuri, trupa Alternosfera a trimis un comunicat oficial prin care informa ca s-a desfiintat inainte de a debuta! Ulterior s-a aflat ca acesta a fost "planul de marketing" al PR-ilor formatiei. Acestea fiind zise (dar si scrise), nimeni nu s-a mai invrednicit sa dea dezmintirea a doua zi. Asa ca Alternosfera a ramas "desfiintata".

    GABI JUGARU, RECUNOSCUT

    In toata cariera sa de farsor, Gabi Jugaru a dat doar patru rateuri. Primul esec l-a inregistrat la emisiunea "Vocea poporului", de la Radio Hit din Iasi. "Venise Petre Roman la noi. Voiam sa-l intreb despre Miron Cozma si despre mineriada. Din cauza unui accident, n-am mai ajuns. M-am ofticat rau, pentru ca n-am apucat sa-i pun acea intrebare inteligenta! Pe care acum am uitat-o. A doua nereusita s-a consumat cu Dan Negru. Am vrut sa i-o fac, dar nu mi-a tinut. Era la masa, cu multi prieteni. Ghinionul meu ca l-am prins relaxat!" Au mai fost doua cazuri in care ascultatorii au fost pe faza. "Erau fani inraiti Kiss FM. Mi-au recunoscut vocea si stilul."
    ×
    Subiecte în articol: editie de colectie