x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Sunt de virusat!

Sunt de virusat!

de Dana Andronie    |    09 Ian 2006   •   00:00
Sunt de virusat!
HACKERII ATACA
"Ro manele, super manele, cele mai tari manele, de la barosanii manelelor romanesti, cea mai adevarata muzica, maneaua romaneasca." Asa "graieste" internetul!

Traim intr-o tara democratica, asa ca manelistii nu aveau cum sa lipseasca de pe internet, lumea virtuala a tuturor posibilitatilor. Pe portalul "Ro-Manele" sunt "imortalizate": "biografiile artistilor favoriti, discografii, versuri, stiri si barfe despre cei care va incanta timpul liber cu muzica lor". Reclama meseriasa, nu-i asa?

AVERTISMENT. Am intrat, din curiozitate, pe pagina "barosanilor" si am aflat la stiri maneliste de mi s-a "strepezit" mintea. Cum a ratat Carmen Serban ocazia de a se intalni la o cina romantica cu un grec, cum spune Nicolae Lingular (numele real al lui Guta) ca a reusit la Regia Apelor "sa ma policalific, asa ca am devenit sudor-instalator, dar tot nimic nu stiam sa fac", cum "cunoscutul manelist Adrian Minune si-a luat adio, pe usa din fata, ca o adevarata vedeta care este, dar... cu lacrimi in ochi... de la colegii de la National TV"... Ajunge, ca o sa ramanem fara creier! Probabil ca cineva care a accesat site-ul "minune" a fost atat de impresionat, ca a fabricat un virus care sa-i mature pe manelisti de pe desktop-ul tuturor computerelor infectate! Bineinteles ca manelistii sunt avertizati: "Se propaga prin mesaje care promit poze cu o anume Roxana, sex in grup in camin sau militeaza direct impotriva manelelor. Guta este primul pe lista hackerilor. In primele cinci ore de la aparitie, virusul a reusit sa infecteze peste 300 de calculatoare. Virusul se instaleaza cand incercati sa deschideti fisierul atasat unui mesaj infectat. Apoi sterge toate fisierele multimedia care contin numele celor mai cunoscuti manelisti. Sunt «vizati» Adrian Minune, Adi de la Valcea, Florin Salam, Sorinel Pustiu". Marfa! De-ar exista un virus atat de puternic, incat sa-i faca pe manelisti sa ramana muti! Desi multi ar fi in stare sa cante manele si prin semne...

"ARZA-I FOCUL DE INCULTI!"
Iata ce mesaj posteaza "Culturistu" pe site-ul unui cotidian central: "Intr-o lipsa totala de muzica curata, adevarata, e normal ca manelele sa faca legea. Si ce e cel mai rau e ca sunt promovate pe toate canalele de televiziune, iar unele case de discuri s-au imbogatit de pe urma lor. Sper sa apuc ziua in care sa vad formatii romanesti care vor «spala» creierii manelistilor." Daca acesta a fost un mesaj soft, stati sa vedeti ce urmeaza, de la "Don": "Arza-i focul de inculti! Sa traiasca atatia sobolani de tigani cati am botezat eu!". Chiar daca nu ne plac manelele, totusi un asemenea limbaj este mult prea dur. Nu ne ajuta cu nimic, manele vor exista intotdeauna. Sunt nemuritoare!

PAINEA, EXPUSA RADIATIILOR MANELISTE
Va prezentam o intamplare adevarata, povestita pe internet de un "iubitor" de manelisti: "Mergand astazi sa cumpar paine, atentia mi-a fost atrasa de un fapt in totalitate banal, dar care dintr-o data a reusit sa ma puna pe ganduri. Magazinul tocmai primea marfa, iar din interiorul masinii de transport razbateau prea gretoasele si prea toxicele note muzicale ale unei manele. Cum am spus, nu era ceva deosebit... pana la urma toti transportatorii asculta manele. Dar de data asta era deosebit, pentru ca mi-am dat seama ca acolo, in acea incinta metalica, era painea pe care o voi manca eu si care era expusa unei radiatii constante de unde sonore toxice, al caror efect nociv asupra consumatorilor se va simti probabil peste 20 de ani!".

×
Subiecte în articol: manele editie de colectie