x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Un zeu care canta

Un zeu care canta

de Mara Raducanu    |    Monica Andronescu    |    29 Mai 2006   •   00:00

PAREREA MEA, DE OLTEAN
"Cand e pe scena te simti coplesit. Acolo nu mai e doar un cantaret. E un zeu care canta..." Asa l-a descris un oltean de-al lui Tudor Gheorghe.
PAREREA MEA, DE OLTEAN
"Cand e pe scena te simti coplesit. Acolo nu mai e doar un cantaret. E un zeu care canta..." Asa l-a descris un oltean de-al lui Tudor Gheorghe.

Daca tot am fost la Craiova, acasa la Tudor Gheorghe, am rugat cativa trecatori sa ne vorbeasca despre marele lor oltean. Iata ce "tablou" minunat a iesit!

EXTRAORDINAR. "Este cel mai mare artist al Olteniei. Suntem mandri ca suntem olteni...". "Am auzit de Tudor Gheorghe, dar sincer sa va spun nu prea stiu ce canta. Eu ascult altfel de muzica. Dar stiu ca e un mare artist". "Extraordinar. Nici nu stiu ce altceva as putea spune. E un mare actor. E un mare cantaret. Atata tot". "Despre Tudor Gheorghe? Doar doua cuvinte: ca artist este extraordinar, ca om, mai putin...". "E o forta. Un artist de talia lui, mai rar. Cand e pe scena te simti coplesit. Acolo nu mai e doar un cantaret. E un zeu care canta...". "Ce sa va spun? La concertele lui n-am fost, dar m-am intalnit de cateva ori cu el pe strada si mi-a placut de el. Dar am auzit ca e bun. Ma bucur ca avem si noi artisti buni aici in Oltenia". "L-am vazut si la teatru, doar jucand, l-am ascultat si cantand. Este cu siguranta un actor bun, unul dintre cei mai buni din trupa de la Craiova. Dar cu adevarat senzational este atunci cand canta. Pentru ca simti cum toata forta lui artistica se dezlantuie si te copleseste. Atunci nu mai e el. E muzica, e poezie..."

×
Subiecte în articol: editie de colectie