x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old 1 Mai - A.G. Weinberger vine in Vama Veche

1 Mai - A.G. Weinberger vine in Vama Veche

de Corina Andriuta    |    27 Apr 2007   •   00:00
1 Mai - A.G. Weinberger vine in Vama Veche

Spectacole peste spectacole si preturi foarte mici ne promit proprietarii de hopteluri si cluburi de pe litoralul romanesc pentru perioada 1-2 mai. Astfel, de ziua internationala a muncii, petrecaretii sunt asigurati ca au de unde sa aleaga cum sa isi petreaca timpul liber.

Cine nu a ales sa plece in Bulgaria pentru acest mini concediu, pare sa se felicite. Statiunile de pe litoralul romanesc sunt ticsite cu vedete ale muzicii, care promit sa creeze o atmosfera incendiara. Capul de afis pare sa il tina A.G. Weinberger care va concerta in Vama Veche in clubul "Papa la Soni".

CHEF DE CHEF. Tonul petrecerilor este dat inca din aceasta seara de cluburile din Mamaia. In Kristal Glam Club vine Danny Howells. Distractia va continua cu petreceri garantate de DJ-ii Rhadoo, Pedro, Raresh, Matthias Tazmann, Tania Vulcano si Dreamrec.

In Mamaia, la Ultima Playa , de sambata pana marti, platanele vor fi luate in primire de DJ Livio & Roby, Negru, El Cezere si Kool. In aceleasi zile, Kudos Beach va sarbatori cinci ani de distractii cu o serie de invitati speciali - Psycho Radio (Live Act), Daniele Tignino, Pagal, Rosario Internullo, Rhadoo, Pedro, Raresh, Optick, Adrian Eftimie, Kool, Ball, Kid Chriss si Kendre.

VAMA VECHE. Tot in weekend-ul prelungit de 1 mai, dar la "polul opus" al litoralului - Vama Veche - sezonul se deschide cu rock alternativ britanic, sound-uri funk, jazzy sau electro. Vineri, in El Comandante, seria de petreceri va lua startul cu un concert de indie rock cu arome british "made in Romania", sustinut de cei de la The Amsterdams. La terasa Shire vor incalzi atmosfera DJ Undoo & DK Skid, urmat de ritmuri raggae cu GForce Sound. Aceeasi scena de la Shire va fi locul de desfasurare pentru cel de-al treilea eveniment din seria Underlondon, care ii are cap de afis pe britanicii de la trupele K-Tron si The Applicants, precum si pe cei de la Omul cu Sobolani, in deschidere. Show-ul va fi incheiat in zori, cu un afterparty marca Djahz. Papa la Soni tine capul de afis. Tonul il dau concertele de rock cu Travka si Tep Zepi, iar la El Comandante va canta Tamango. Duminica concerteaza trupa de folk Tapinarii iar marti A.G. Weinberger incheie cu un concert nebun week-ul prelungit.

×