x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old AC MILAN - Dida licitat pe internet de suporteri!

AC MILAN - Dida licitat pe internet de suporteri!

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Apr 2007   •   00:00
AC MILAN - Dida licitat pe internet de suporteri!

Eroul negativ al meciului dintre Manchester United si AC Milan, portarul Dida, i-a scos din minti pe suporterii milanezi. Unul dintre ei l-a licitat pe goalkeperul brazilian pe un site. A obtinut pe el doar 71 euro!

Din vara pleaca la Barcelona. Cel putin asa sustine presa catalana. La 33 de ani, Dida s-a transformat din inger pazitor in cosmarul suporterilor lui AC Milan. Gafele din campionat, dar si cele din cupele europene i-au scos din minti pe tifosi.

NEVANDABIL. Eroul in finala Ligii Campionilor, atunci cand a contribuit decisiv la otinerea victoriei in fata Juventuis Torino, Dida este privit acum pe"San Siro" ca un balast de care Berlusconi trebuie sa scape cu orice pret. Acum, in semifinala cu Manchester, a "reusit" sa greseasca la doua din cele trei goluri incasate de Milan. Suparat pe evolutia brazilianului, un suporter l-a licitat pe internet. Postat la vanzare pe site-ul e Bay, Dida nu a starnit un interes prea mare. Pretul lui Dida a ajuns la 71 euro, dupa 25 de licitari, Inainte ca el sa fie retras vineri de la licitatie.

×
Subiecte în articol: dida