x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Bebeko, electrocasnice pentru copii

Bebeko, electrocasnice pentru copii

04 Mai 2005   •   00:00

  • de CATALIN BUDESCU
  • SPECIAL
  • Piata de electrocasnice din Romania s-a imbogatit cu o noua linie de produse special create pentru copii, si anume Bebeko (Beko).

    Noua gama de produse care se adreseaza tinerilor parinti care isi doresc tehnologie de ultima generatie este gandita sa raspunda cerintelor speciale, sigurantei si normelor de igiena recomandate cresterii in conditii optime a copiilor. Gama de produse Bebeko include frigidere, masini de spalat, aragazuri, masini de spalat vase si aspiratoare. Electrocasnicele incorporeaza o tehnologie superioara, dotari speciale, fiabilitate si functionalitate riguros testate, care raspund celor mai exigente nevoi si asteptari, inclusiv celor de ordin estetic si ergonomic.

    Am introdus gama Bebeko pe piata pornind de la dorinta de a raspunde celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. Ideea de a lansa produse create special pentru copii s-a materializat. Aceasta incorporeaza noi tehnologii pregatite sa raspunda inteligent tuturor exigentelor, oricat ar fi acestea de mari. Valori fundamentale, precum igiena si siguranta copiilor nostri, se regasesc in tehnologia acestor produse unice, care inglobeaza dotari si functii speciale. Fiecare produs care poarta aceasta marca este gandit special sa ofere un plus de confort si siguranta pentru cei mai mici membri ai familiei si cu atat mai mult pentru parintii lor, ne-a declarat Monica Iavorschi, director de Marketing si Vanzari.

    DE 3 ORI
    Principalele beneficii pe care le au frigiderele Bebeko sunt cele 3 sisteme tehnologice incorporate. Cel antibacteria reduce riscul aparitiei bacteriilor si dubleaza timpul de conservare a alimentelor, iar cel antimiros anihileaza mirosurile neplacute din interiorul frigiderului. Sistemul No frost impiedica formarea ghetii, nemaifiind necesara dezghetarea periodica a aparatului.

    Ana Alcazar la Stravaganza

    Un nou magazin pentru impatimitele modei - Stravanganza - si-a facut loc in peisajul bucurestean pe Calea Victoriei (vizavi de Max Mara). Pentru prima data in Romania, Stravaganza propune colectia primavara-vara 2005 Ana Alcazar, un brand foarte apreciat in Europa si colectia primavara-vara 2005 Fornarina, o marca ce s-a impus pe piata internationala prin modele nonconformiste si indraznete. Cele doua branduri propun tinute casual si clubbing, dar si modele elegante sau foarte sexy. Ambele colectii au ca material-vedeta denimul, dar si accesorile spectaculoase. Stravanganza aduce si o gama de incaltaminte variata, cu modele deosebite si stiluri diferite.

    Krombacher

    Dupa ce a cucerit Europa, berea Krombacher ajunge si in Romania. Noua bere germana se va gasi in restaurantele si magazinele de top din Bucuresti incepand cu data de 4 mai. Pretul la care va putea fi achizitionata va varia intre 39.000 si 79.500 de lei.

    Pentru inceput, firma importatoare BR Dinamic Distribution va aduce pe piata bere blonda cu si fara alcool, la doza si la sticla (0,5 l si respectiv 0,33 l). Selectiv se va gasi si bere Krombacher la butoi de 5 l si la draft.

    Aceasta bere ocupa primele locuri in Germania, Italia si Spania, compania importatoare asteptandu-se ca aceasta sa fie la fel de bine primita si in Romania.

    Video digital si fotografie

    Panasonic aduce pe piata noile camere video NV-GS250 / NV-GS150 / NV-GS140 si NV-GS75 care incorporeaza 3 CCD-uri si ofera detalii, luminozitate si culori asemanatoare camerelor video profesionale. Noile modele cu 3 CCD-uri beneficiaza de procesare de inalta performanta a imaginii in conditii de luminozitate slaba. Stabilizatorul optic de imagine minimizeaza efectul tremurului mainii. In plus, lentilele Leica Dicomar cu dispersie scazuta ofera imagini clare, cu aberatii cromatice reduse la un nivel de 1/3 fata de obiectivele conventionale, iar tehnologia de distributie a pixelilor Quad-Density permite obtinerea unei rezolutii de 3.1 MegaPixeli pentru fotografii.

    MINGE PENTRU CHAMPIONS LEAGUE. Incepand din luna aprilie, noua minge de fotbal oficiala a finalei UEFA Champions League Adidas Finale in culorile albastru si alb perlat este disponibila in toata lumea la un pret aproximativ de 100 de euro. Mingea va fi folosita pentru prima oara oficial in finala UEFA Champions League, care va avea loc pe data de 25 mai, la Istanbul. Mingea Adidas Finale este considerata a fi una dintre cele mai bune de pana acum in ceea ce priveste rezistenta la apa, acuratetea si durabilitatea.

    SER PENTRU STRALUCIRE. Serul pentru stralucire de la Matis a fost special conceput pentru a reda stralucire tenului, eliminand tensiunea. Ofera un efect de intinerire vizibil imediat, unifica si netezeste pielea. Contine un complex de stralucire Matis, compus printre altele dintr-un tensor din proteine de grau numit Tensine, care netezeste suprafata pielii. Textura sa ser-gel este absorbita imediat si permite machiajul imediat, iar culoarea sa roz pal si parfumul de flori si fructe binedispun.
    ×