x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Bravestar / Hugh Grant se razboieste cu presa

Bravestar / Hugh Grant se razboieste cu presa

28 Apr 2007   •   00:00
Bravestar / Hugh Grant se razboieste cu presa

Dupa ce Daily Mail a publicat un material in care esecul relatiei dintre Hugh Grant si Jemima Khan era pus pe seama unei asa-zise aventuri, pe care actorul si-ar fi permis-o in compania unui producator de film, editorul tabloidului din Regatul Unit a fost nevoit sa isi ceara scuze in public. Si asta pentru ca vedeta de origine britanica i-a dat in judecata pe autorii articolului, relateaza abc.com citat de Mediafax.

TIR CU FASOLE. Hugh Grant (46 de ani) a dat dovada de marinimie, retragand acuzatiile formulate impotriva trustului "Associated Newspapers", punand insa conditia ca impricinatii sa achite despagubirile de rigoare in contul unei fundatii ce se ocupa de ajutorarea bonlavilor de cancer. Cu aceasta ocazie, protagonistul filmului "Patru nunti si o inmormantare" si-a mai "reperat" onoarea, sifonata din nou la inceputul acestei saptamani, cand Grant a tras intr-un fotograf. Nu va speriati, nu a tras cu pistolul, ci cu o conserva ce continea iahnie de fasole gata preparata.

Daca ar fi aruncat si cu o muratura, poate ca politia londoneza s-ar fi aratat mai ingaduitoare. In cele din urma simpaticul actor a fost eliberat pe cautiune, dar va trebui sa faca, peste numai o luna, o noua vizita angajatilor de la Scotland Yard.

×