x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old David Beckham, Gladiator pentru Pepsi

David Beckham, Gladiator pentru Pepsi

02 Mar 2004   •   00:00

Fotbalistul englez David Beckham a purtat fustita si platosa si a petrecut sapte ore pe o caldura cumplita pe platourile de filmare pentru un spot de 90 de secunde, informeaza cotidianul britanic "The Sun".

Mijlocasul de la Real Madrid, David Beckham, a imbracat straie de gladiator intr-o reclama de 3 milioane de lire sterline pentru Pepsi, dupa ce anul trecut spunea ca va renunta la productia publicitara pentru a se concentra asupra fotbalului. Contractele de publicitate i-au adus fotbalistului 15 milioane de lire peste salariul de 1,2 milioane de lire de la clubul spaniol. Beckham joaca rolul unui fotbalist din antichitate, incaltat cu cizme din piele pana la genunchi, cu crampoane. La fel poarta si coechipierii sai de la Real Madrid, Raul Gonzales si Roberto Carlos, Ronaldinho de la Barcelona, Francesco Totti de la AS Roma, Rafael Van der Vaart de la Ajax Amsterdam, Fernando Torres de la Atletico Madrid, Ricardo Quaresma de la Sporting Lisabona si Diego Cunha de la Santos. Jucatorii formeaza o echipa intr-un meci de strada in anticul orasel Medinacelli, din nordul Spaniei. Reprezentantii PepsiCo tin identitatea oponentilor fotbalistilor in secret, dar cei de la "The Sun" nu cred ca ar fi vorba de jucatori ai echipei Manchester United, asa cum se zvoneste. Fotbalistii se confrunta in jonglerii cu balonul rotund.

Spotul de milioane de lire

Reclama, numita "Footbattle ", a fost lansata la Madrid saptamana trecuta. Regizorul Tarsem Singh nu lucreaza pentru prima data cu Pepsi. El este si regizorul spotului "Gladiatoarele" cu Britney Spears, Pink si Beyonce, lansat de Pepsi la Super Bowl, acum trei sapta mani. Cel care s-a ocupat de costume este acelasi care a creat si costumele din filmul "Gladiatorul" cu Russel Crowe. Reclama este cea mai noua dintr-o serie care i-a adus lui Beckham 2 milioane de lire pe an. Intr-o alta reclama pentru Pepsi, de anul trecut, construita tot pe ideea unei confruntari fotbalistice, Beckham si Roberto Carlos au jucat doi cowboy intr-un duel in Vestul Salbatic.
Campania Pepsi 2004 este una dintre cele mai scumpe de pana acum. Ea s-a ridicat la aproape 4 milioane si jumatate de euro.

Beckham castiga mai mult din publicitate decat din fotbal

Real Madrid: 4 milioane de lire sterline pe an
Adidas: 3 milioane de lire sterline
Marks & Spencer: 3 milioane de lire pentru colectia de haine DB07
Pepsi: 2 milioane de lire sterline pe an
Rage software: 1,5 milioane de lire pentru ca a acceptat sa fie inclus in jocuri pe calculator
Vodafone: 1 milion de lire sterline pe an
Police sunglasses: 1 milion de lire pe an
Brylcreem: 1 milion de lire pentru promovarea produselor de ingrijire a parului
Castrol Oil: 500.000 de lire sterline
Plus 2 milioane de lire pentru promovarea unui lant de saloane de frumusete din Tokyo.
( ANA-MARIA LUCA )

×
Subiecte în articol: milioane beckham lire pepsi