x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Letitia Zaharia: Seara, la 10 fix

Letitia Zaharia: Seara, la 10 fix

16 Feb 2005   •   00:00

JURNALUL DE CUMPARATURI
F50+ sau cu ce se mai incalta fotbalistii de elita / Color me bad / Fusta midi din lana / Sub un milion de lei / Culoarea obliga / Batranele televizoare / Aroma cafelei de dimineata Mult toner si teancuri A4 / Rimel sau mascara? / Insula de relaxare si intimitate / Confort si lumina
SUMAR

Bucuria unui te miri ce


EDITORIAL - CLAUDIA CURICI

Este sau nu cumparatul o terapie? De la nimeni, cel putin in ultimul timp, nu am primit un raspuns negativ la intrebarea cu pricina. Ba, mai mult, constat ca obiectul actului de cumparare are o importanta mai mica decat actul in sine. Dupa aproape o luna de stat in spital, ne spune Letitia Zaharia, stirista de la Antena 1, as fi cumparat si o macara, daca asta ar fi avut primul vanzator ambulant iesit in cale. Si, avand in vedere ca, cu cat dispui de o suma mai mare de bani, cu atat cresc si pretentiile la shopping, multumirea nici nu are cum sa vina din obiectul achizitionat. Ea vine mai degraba din valoarea pe care o are el pentru starea ta de spirit la un moment dat, nu pentru cat de bine iti sta sau pentru cat de mult iti satisface papilele gustative.

Un prieten le spune, inspirat, te miri ce-uri, adica orice obiect, indiferent de natura (poate fi o bomboana sau poate fi o masina), care la un moment iti poate da o stare de bine. Si, ca sa exemplific, am iesit dintr-un mare complex comercial in care vazusem o multime de lucruri pe care mi le-as fi dorit, bucuroasa ca am cumparat doua perechi de sosete care mi-au placut foarte mult. Cu aceeasi stare as fi plecat si daca mi-as fi luat o pereche de cizme scumpe. Doar cu mai putini bani in buzunar si un bagaj mai mare si mai greu. Soseta era un te miri ce.
×
Subiecte în articol: catalog