x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Manchester United - Rooney a sarbatorit victoria impotriva Milan cu un accident!

Manchester United - Rooney a sarbatorit victoria impotriva Milan cu un accident!

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Apr 2007   •   00:00
Manchester United - Rooney a sarbatorit victoria impotriva Milan cu un accident!

Conform The Sun, Wayne Rooney a suferit un nou accident de masina. Al treilea in ultimile patru luni. De aceasta data golgheterul englez a scapat nevatamat.

In momentul accidentului, Rooney se deplasa, cu masina sa Lamborghini Gallardo Spyder, in valoare de 200.000 de lire sterline, la un restaurant. Fotbalistul a pierdut controlul vehiculului, care s-a invartit si a ajuns cu spatele la directia de mers, pe soseaua dintre Manchester si Macclesfield. Wayne Rooney a scapat nevatamat si a putut pleca de la locul accidentului cu masina sa. "Wayne s-a speriat tare. Masina este foarte puternica. O primise in urma cu o saptamana sau doua si abia descoperea ce poate face. Si-a invatat lectia si acum nu mai conduce la fel", a povestit un coechipier patania lui Rooney.

STATISTICA. Wayne Rooney a devenit un client obisnuit al polistilor de la circulatie, din Anglia. Numai de la inceputul acestui an, jucatorul lui Manchester a fost implicat in trei evenimente rutiere. Iar in ultimii trei ani are trecute la activ cinci accidente.
  • Noiembrie 2003 - Aflat la volanul automibilulului Cadillac Escalade, in valoare de 40.000 de lire sterline, s-a ciocnit cu un camion.
  • Iulie 2006 - Fotbalistului i s-a ceruse sa ia lectii de soferie, dupa ce cu automobilul sau BMW (65.000 de lire sterline) s-a ciocnise de o alta masina.
  • Ianuarie 2007 - Rooney si logodnica Coleen McLaughlin au fost implicati intr-un accident rutier, cu automobilul lor Range Rover.
  • Aprilie 2007 - A pierdut controlul automobilului sau Aston Martin in valoare de 175.000 de lire sterline dupa ce a trecut pe langa un refugiu pentru pietoni, in care a intrat partial. Impactul a fost puternic si una din rotile din spate a fost smulsa.
  • Aprilie 2007 - Impreuna cu logdnica sa a fost implicat cu automobilul Lamborghini Gallardo Spyder intr-un usor accident de circulatie
  • ×
    Subiecte în articol: rooney