x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Multi dar... - Profesorii americani se 〞distreaza" pe seama elevilor

Multi dar... - Profesorii americani se 〞distreaza" pe seama elevilor

de Andy Stanescu    |    15 Mai 2007   •   00:00
Multi dar... - Profesorii americani se 〞distreaza" pe seama elevilor

Masacrul de la Virginia Tech, soldat cu 33 de morti, a trezit spaima in randul elevilor si studentilor din institutiile de invatamant de peste oceanul Atlantic. Nu insa si in randul unora dintre profesorii din tara pastorita de razboinicul petrolului, George Bush Jr.



Masacrul de la Virginia Tech, soldat cu 33 de morti, a trezit spaima in randul elevilor si studentilor din institutiile de invatamant de peste oceanul Atlantic. Nu insa si in randul unora dintre profesorii din tara pastorita de razboinicul petrolului, George Bush Jr. Elevii unei scoli primare din Murfreesboro, Tennessee, au tras o sperietura groaznica atunci cand profesorii au mimat un atac armat asupra institutiei, relateaza Rompres citand site-ul Ananova.

Cei 69 de copii, cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, au cazut victime unei asa-zise farse puse la cale de cadrele didactice plictisite probabil de rutina zilnica. Luminile s-au stins iar dascalii au inceput sa racneasca 〞suntem atacati! acesta nu este un exercitiu...", drept pentru care elevii s-au ascuns plangand si tipand pe sub mese. Experienta a durat 5 minute, dupa care 〞atacatorii" s-au indurat de cei pe care ar fi trebuit sa ii protejeze, au aprins luminile si le-au spus tinerilor invatacei ca totul a fost doar o...gluma!

ANTRENAMENT. Daca parintii elevilor nu au gustat de loc 〞gluma" cu pricina, directoarea scolii, pe numele ei Catherine Stephens, nu s-a aratat de loc deranjata de initiativa subordonatilor. 〞A fost doar un test, din care speram sa invatam cu totii", a afirmat candida doamna directoare, neuitand sa precizeze, cu gandul la ancheta disciplinara de rigoare, ca va lua totusi unele masuri ca situatia sa nu se repete. In cazul directoarei (si al colegilor domniei-sale, bineinteles), cea mai potrivita masura ar fi un tratament cu rudotel, insotit de un binemeritat concediu fara plata. Pe o perioada nedeterminata.

×