x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Rusia - La 30 de ani si-a cumparat un Boeing 787

Rusia - La 30 de ani si-a cumparat un Boeing 787

de Corina Andriuta    |    26 Apr 2007   •   00:00
Rusia - La 30 de ani si-a cumparat un Boeing 787

Avioane, iahturi, masini de lux, hoteluri. Toate sunt specifice oamenilor cu bani si o conditie esentiala sa fie "in ton cu moda". Pentru firmele care se ocupa cu constructia unor imobile sau masini personalizate, miliardarii rusi sunt o mana cereasca.

Are 30 de ani. Numele ii este tinut secret. Este, evident, rus. Recent si-a achizitionat un Boeing 787. Totul pentru "modesta" suma de 15 milioane de dolari. Conform topnews.ru, avionul milionarului rus este dotat cu un interior exclusivist, o sala de conferinte, dormitor si o parcare pentru patru masini de lux.

LOCUINTA ZBURATOARE. Departamentul de design al Designworks USA a primit in urma cu putin timp o comanda pentru realizarea unui interior eclusivist pentru un avion ce urma sa fie cumparat de un om de afaceri rus. "Tot ce ni s-a spus, a fost ca omul de afaceri este tanar si isi petrece foarte mult timp in avion. I-am respectat dorinta si l-am realizat astfel incat sa se simta in el ca intr-o casa" , au declarat specialistii pentru style.rbc.ru. Astfel, in timpul zborului proprietarul poate sa tina conferinte de presa, sa doarma, sa consume un coktail sau sa faca orice lucru pe care il realiza in propria locuinta. "15 milioane dolari nu reprezinta un prag care sa nu fie depasit. Ne asteptam ca si alti oameni de afaceri rusi sa achizitioneze astfel de avioane, chiar mai scumpe- au spus realizatorii acestui Boeing.

×