x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Salutare Little Big!

Salutare Little Big!

20 Apr 2005   •   00:00

  • de CLAUDIA CURICI
  • SPECIAL
  • Pe 17 martie s-a deschis, in Bucuresti, chiar in inima targului (B-dul Magheru), prima reprezentanta Little Big din Romania. Acesta este insa doar inceputul. Celebrul brand turcesc, prezent in toate capitalele mari din Europa si chiar si in Statele Unite, planuieste sa mai ajunga in patru locatii din Bucuresti (Plaza Romania, Bucuresti Mall, pe Calea Mosilor si in zona Unirii). De asemenea, in curand se vor deschide magazine in Cluj, Constanta si Iasi, planuindu-se ca pana la sfarsitul anului sa fie reprezentat in toate orasele mari din tara. In magazinele Little Big, o pereche de jeans costa cam 1.800.000 de lei si poate trece cu putin peste 2.000.000 de lei. Preturile la tricouri incep de la 290.000 de lei. O veste buna pentru tinerii care vor sa se imbrace bine la preturi accesibile!

    O atitudine sporty inseamna confort
    Miss Sporty vine in intampinarea nevoilor tenului si confortului nostru de zi cu zi. Fondul de ten are doua variante: pentru ten uscat si sensibil (So Soft Make-up) si pentru ten gras si mixt (So Matte Make-up). Pretul recomandat este de 110.000 de lei. In plus, batonul corector So Clear te ajuta sa scapi de micile imperfectiuni (59.900 de lei).

    NOUTATI
    PRIMELE 3 MAGAZINE MINIMAX DISCOUNT . Compania miniMAX DISCOUNT devine operationala prin deschiderea primelor 3 magazine de tip discounter din regiunea sudica a tarii. Prima lansare are loc in 19 aprilie 2005 la Slatina, fiind urmata de magazinele amplasate in orasele Urziceni - 26 aprilie 2005, si Targoviste. Fiecare magazin a implicat o investitie unitara de circa 750.000 de euro, reprezentand spatii comerciale moderne, echipate conform standardelor europene, cu o suprafata de vanzare de 1.000 mp, 8 case de marcat si aproximativ 100 de locuri de parcare.

    CADOU FENG SHUI. Farmaciile Sensiblu propun pentru aceasta primavara produse anticelulitice din gamele de dermo-cosmetica Elancyl si RoC, pentru a scapa de surplusul nedorit de centimetri si a obtine un corp de invidiat. Totodata, timp de doua luni, cumparatorii acestor produse primesc cadou produse de relaxare si aromaterapie din gamele Woods of Windsor si Feng Shui in valoare de 30% din suma achitata la achizitionarea produselor anticelulitice din gamele mentionate.

    FRIPTURA SI CULTURA. Prima bistro-librarie din Romania si-a deschis portile. Casa Galbena - cum mai este cunoscuta, locuinta atat de originala conceputa de Van Gogh in Arles, si-a gasit un nou loc, dar in Cotroceni, la Bistro Arles. Alaturi de un meniu bogat, clientii bistro-librariei pot beneficia si de cartile puse in vanzare. Acestea beneficiaza de un discount de 20% fata de pretul de librarie si sunt din diverse domenii: Comunicare, Jurnalism, Politica, Publicistica, Beletristica etc.
    ×