x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Ce să mănânci seara ca să slăbești până dimineața

Ce să mănânci seara ca să slăbești până dimineața

20 Feb 2016   •   19:33
Ce să mănânci seara ca să slăbești până dimineața

Chiar dacă se spune că nu este indicat să mănânci seara, unele alimente sunt chiar de ajutor dacă vrei să slăbești. Totul e să le consumi cu 2-3 ore înainte de a te întinde în pat, scrie clickpentrufemei.ro.

Carbohidrați

În ciuda a ceea ce se știa, alimentele care conțin carbohidrați (paste, orez brun, cartofi, fasole boabe, ovăz) pot să ajute să slăbești dacă sunt consumate în cantitate mică, la cină. A demonstrat-o unui studiu realizat în Israel pe o perioadă de 6 luni. La persoanele care au participat la cercetare și care au mâncat alimente cu carbohidrați la cină s-a observat că au slăbit mai mult și și-au redus circumferința taliei mai mult decât în cazul celor care au inclus același tip de alimente la masa de dimineață sau la prânz.
Piper

Un ingredient de nelipsit în salata de legume de la cină, piperul este și un aliat în lupta pe care o duci contra kilogramelor în plus. Pe parcursul nopții, în timp ce dormi, corpul tău va continua să ardă grăsimi datorită acestui condiment. Dacă vrei să mănânci ceva ușor seara, adaugă puțin piper peste un bol de brânză de vaci.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: mancare dieta regim slabit