x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Cinci fructe care te ajută să slăbești primăvara asta

Cinci fructe care te ajută să slăbești primăvara asta

16 Apr 2016   •   12:46
 Cinci fructe care te ajută să slăbești primăvara asta

Vine vara și vrei să arăți cât mai sănătos în rochițele tale preferate. Dietele sunt recomandate, dar doar dacă te gândești și la sănătatea ta, consumând alimente pline de vitamine și minerale, de care vei avea mare nevoie în dietă, scrie clicksanatate.ro

Vine vara și vrei să arăți cât mai sănătos în rochițele tale preferate. Dietele sunt recomandate, dar doar dacă te gândești și la sănătatea ta, consumând alimente pline de vitamine și minerale, de care vei avea mare nevoie în dietă.

Iată cele mai indicate fructe în dietă. Profită de acest anotimp minunat, în care te poți sătura de salate, spanac, urzici, leurdă, pătrunjel, păpădie și varză. Toate acestea ajută în dietă, dar sunt excelente și pentru detoxifierea organismului. Fă-ți salate cu ulei de măsline, de in (bogat în omega 3), ulei de dovleac și alte semințe sănătoase și sățioase.
Cele mai indicate fructe în dietă – corcodușe verzi

Poate că nu te-ai gândit până acum, dar corcodușele verzi sunt excelente pentru dietă, mai ales în această perioadă. Sunt acrișoare, gustoase și foarte sănătoase. Sunt bogate în vitaminele B1, B2, B3, B6, vitamina C, Vitamina A, sunt pline de fosfor, calciu, potasiu, magneziu. Acestea sunt excelente când sunt verzi, deoarece au o acțiune antioxidantă foarte puternică, prezentând de asemenea și proprietăți antiinflamatorii.

Corcodușele verzi sunt foarte bune împotriva îmbătrânirii, ajută în bolile cardiovasculare, previn apariția cancerului și îmbunătățesc procesele cognitive. Sunt foarte bune pentru anemie, pentru detoxifierea organismului și ajută la sinteza hormonilor glandelor renale.

Un aliat puternic împotriva kilogramelor în plus este lămâia. În diete, trebuie consumată fără probleme. Simplă sau ca suc sau în sucuri este foarte bine venită. Bogată în vitamina C (puternic antioxidant), în proteine și carbohidrați, lămâia are un puternic rol anticancerigen. Pe lângă faptul că lămâia este excelentă pentru arderea excesului de grăsime, ea ajută și în probleme precum constipația, reumatism, probleme de păr, probleme respiratorii, hipertensiune arterială.

×
Subiecte în articol: fructe capsuni dieta regim