x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Cum a slabit o rusoaica 100 de kilograme

Cum a slabit o rusoaica 100 de kilograme

29 Ian 2018   •   19:28
Cum a slabit o rusoaica 100 de kilograme

Tatiana Ustinova scrie romane politiste. Si, potrivit presei ruse, se bucura de mare succes. Dar in ultimii ani s-a confruntat cu o mare problema de sanatate: greutatea.

 

De la o saptamana la alta, acele cantarului o luau parca razna, apropiindu-se tot mai mult de o cifra care speria pe oricine: 200 de kilograme.

Familia, medicii, prietenii, toti priveau ingrijorati cum Tatiana lua in greutate, iar starea ei de sanatate se deteriora vizibil. Se deplasa cu dificultate, aparusera probleme cardiace, respiratorii.

Nu mai putea continua asa. A hotarat sa ia "taurul de coarne". La recomandarea specialistilor, si-a creat un regim alimentar zilnic, pe care l-a respectat cu strictete. Petrecea cateva ore pe zi in sala de sport. Si, foarte important, respecta un regim de viata foarte strict.

Se trezea la ora fixa, manca la ore fixe, se odihnea la pranz, se culca destul de devreme. A fost greu, chiar foarte greu la inceput, dar a reusit. In timp. Dar a reusit - in aproape doi ani a dat jos 100 de kilograme.

×
Subiecte în articol: a slabit regim rusoaica