x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Cum să previi îmbătrânirea mâinilor

Cum să previi îmbătrânirea mâinilor

08 Apr 2016   •   11:25
 Cum să previi îmbătrânirea mâinilor

Îți tratezi fața ca pe o operă de artă, dai o grămadă de bani pe cele mai bune creme, protecții solare și antirid, pentru a-ți conserva tinerețea. Dar cum rămâne cu mâinile tale?

Afară de manichiura făcută ocazional, pielea delicată a palmelor tale este adesea suprasolicitată și neprotejată, scrie clickpentrufemei.ro.

Fără un regim special care să încetinească debutul petelor întunecate și modificările texturale, mâinile pot dezvălui vârsta unei persoane mai repede decât o va face fața, spune Joshua Zeichner, director la clinica de cercetare în dermatologie de la Spitalul Mount Sinai din New York. Uite care sunt principalele semne de îmbătrânire a mâinilor tale!
Petele întunecate

Petele întunecate care marchează dosul mâinilor sunt cauzate de anii de expunere la soare, explica Dr. Zeichner. Prevenirea este cheia, deoarece acestea devin de obicei mai proeminente sau se înmulțesc odată cu înaintarea în vârstă. Așadar, freacă palmele cu un strop de cremă  de protecție solară cu SPF de minim 30 înainte de a ieși din casă și aplică noi straturi în mod frecvent pe tot parcursul zilei. Alege un produs care oferă, de asemenea, protecție împotriva radiațiilor cu infraroșu.


Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: maini imbatranire