x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Dieta japoneză. Cum să slăbim sănătos

Dieta japoneză. Cum să slăbim sănătos

21 Mar 2016   •   16:57
Dieta japoneză. Cum să slăbim sănătos

După cum știm, printre japonezi se numără cele mai puține persoane supraponderale, datorită stilului de viață sănătos pe care aceștia îl practică. Dieta japoneză este bazată pe consumul de legume, fructe, pește și orez, dozate în cantități mici și mâncate încet, scrie clicksanatate.ro.

Nu trebuie să vă gândiți că de acum va trebui să învățați noi tehnici de preparare a mâncărurilor, ci puteți doar să vă bazați pe elementele principale ale dietei japoneze pentru a beneficia de proprietățile care ajută la slăbit și o viață sănătoasă. Un alt secret este faptul că în momentul în care mâncăm mai încet, creierul are timp să proceseze senzațiile de foame și de sațietate.

Ce alimente se consumă în dieta japoneză?

Orez – acesta este vedeta dietei japoneze. Este recomandat să consumați cantități mici de orez pe parcursul unei zile, preferabil inclus în diferite feluri la fiecare masă. Datorită faptului că are în compoziție carbohidrați complecși, orezul ne oferă senzația de sațietate. Aveți grijă să îl gătiți cât mai sănătos, de preferință la abur.

Mai multe, pe clicksanatate.ro.

×
Subiecte în articol: dieta japoneza dieta slabit