x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă (P) Excelența în medicină: Spitalul Universitar Hadassah, din Ierusalim

(P) Excelența în medicină: Spitalul Universitar Hadassah, din Ierusalim

28 Feb 2019   •   16:30
(P) Excelența în medicină: Spitalul Universitar Hadassah, din Ierusalim

Spitalul Universitar Hadassah, din Ierusalim, este unul dintre cele șapte spitale de top mondial în medicina modernă. Pentru mai mult de un secol, Hadassah și spitalele sale au fost și rămân lideri în medicină și asistenţă sanitară în Israel, punând bazele și stabilind standardele pentru sistemul modern de sănătate al ţării. Hadassah a creat, în spitalele sale, Centre de Excelență: minți luminate de oameni de știință și doctori care îmbină îngrijirea medicală cu ultimele rezultate ale cercetarii din laboratoare.

Cu ani în urmă, American Medical Center a început colaborarea cu Spitalul Universitar Hadassah, din Ierusalim, Israel, devenind reprezentantul oficial, în exclusivitate în România, al acestui spital de elită mondială. În cadrul activității de turism medical, foarte mulţi pacienţi români au beneficiat de tratamente medicale eficiente și rezultate spectaculoase. “Sănătatea, ca prioritate, serviciile de cea mai bună calitate, oferite pacienţilor, îmbunătăţirea speranţei de viaţă a oamenilor: acestea sunt idealurile pe care American Medical Center şi Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim încearcă permanent să le atingă. Și reuşesc cu succes. Aceleaşi aspiraţii de a construi o lume mai bună, prin intermediul probabil celei mai umanitare discipline – medicina -, ne unesc, în beneficiul tuturor oamenilor care se vor putea bucura de o viaţă mai uşoară şi, de ce nu, mai fericită şi îndelungată”, spune Roxana Cristea, director executiv al American Medical Center în România.

Mărturiile pacienților tratați aici

Mărturie stau mesajele pacienților tratați la Hadassah, iar acesta este doar un exemplu: „Într-un moment foarte dificil al existenței mele (mă aflam după o operație de gastrectomie parțială, din cauza unui carcinom care a recidivat), am avut șansa de a fi recomandată clinicii American Medical Center. Prin amabilitatea directoarei pentru România a acestui Centru, domnișoara Roxana Cristea, care m-a și ajutat să întocmesc dosarul clinic, […] am ajuns la Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim […]. Le port o nemarginită recunoștință, au fost cu adevarat șansa vieții mele. De asemenea, datorez gratitudine minunatului chirurg Almogy Gidon, care a realizat dificila intervenție – gastrectomie totală […]. Către acești oameni se îndreaptă gândurile și mulțumirile mele, datorită lor mi-am putut păstra optimismul și încă mă pot bucura de viață. Este reconfortant să vezi ca există oameni cărora le pasă de semenii lor, oamenii care sunt mereu gata să ofere sprijin și afecțiune. Nu pot să trec cu vederea aspectele legate de Complexul Medical Hadassah din Ierusalim. Totul este impresionant: medici de înaltă calificare, asistente cu înalt grad de profesionalism, personal deosebit de cald și îndatoritor, saloane cu dotări de ultima generație, asistență pentru însoțitori și... o arhitectură prietenoasă, reconfortantă, propice recuperării psihice. Vă mulțumesc! Ecaterina”.

Ideile inovative şi originale, comunicarea deschisă şi eficientă cu pacienţii, serviciile optime şi personalizate – toate acestea sprijină conceptul de medicină fără graniţe: mirajul îndepărtatului Israel devine o realitate, de altfel apropiată, iar miraculosul Ierusalim oferă o nouă viaţă, atât spiritual, cât şi medical – prin arta sa de a vindeca.

www.americanmedicalcenter.ro

×