x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 10 exemple de alimente care stimulează metabolismul lent

10 exemple de alimente care stimulează metabolismul lent

de Andreea Sava    |    22 Aug 2016   •   18:48
10 exemple de alimente care stimulează metabolismul lent
Sursa foto: FOTO: Facebook.com

Am vorbit de multe ori despre metabolismul lent și cum intensificarea arderilor este cea mai bună metodă de a slăbi. V-am spus, în general, ce categorii de alimente ajută procesele metabolice. Iată acum o listă concretă de exemple.

1. Albușurile de ou

Aminoacizii conținuți de albușurile de ou vor stimula metabolismul. Proteinele ajută refacerea mușchilor și a țesuturilor. Albușurile conțin și vitamina B2 care, de asemenea, favorizează procesele metabolice.

2. Avocado

Avocado este considerat un fruct minune și este în mare vogă, la ora actuală, mai peste tot pe planetă. Pe lângă proprietatea de a stimula arderile, avocado are multiple beneficii pentru sănătate și siluetă. Dacă vreți să aflați mai multe, o puteți face AICI.

3. Lămâile

Lâmâile sunt detoxifianți naturali. Ajută, așadar, la detoxifierea ficatului care, evident, va duce la îmbunătățirea proceselor metabolice.

4. Ovăzul

În concepția poporului român este folosit ca mâncare pentru cai. Dar ați văzut ce musculatură frumoasă au caii plus că nu cred că ați văzut vreunul gras, nici măcar din cei folosiți la tracțiune și care nu prea au pe unde să alerge.

Un bol cu ovăz este minunat pentru micul dejun și poate fi combinat cu tot felul de fructe. Conține proteine, despre care am explicat deja în ce fel intensifică arderile, dar și o cantitate mare de fibre care favorizează digestia.

Vezi celelalte 6 exemple de alimente care stimulează metabolismul lent, pe andreeasava.ro

 

×