x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 4 trucuri ca să arăți ca scoasă din cutie dimineața când ești în întârziere

4 trucuri ca să arăți ca scoasă din cutie dimineața când ești în întârziere

de Andreea Sava    |    14 Oct 2016   •   20:15
4 trucuri ca să arăți ca scoasă din cutie dimineața când ești în întârziere

Poate că nu este important felul în care arăți dar oricine cred că-și dorește să arate bine. Problema este că suntem femei normale, nu trăim cu machioza și coafeza în casă, deci trebuie să facem totul singure.

Și, când mai trebuie să fii la serviciu devreme și mai ai și o familie care-ți ocupă tot timpul, devine foarte complicat să arăți ca scoasă din cutie în fiecare secundă.

Este complicat dar nu imposibil. Fiind un blog pentru femei ocupate, am zis să vă spun din trucurile pe care le folosesc eu dimineața, când n-am timp practic de nimic. Adică în fiecare zi. :))

1. Când nu-ți stă bine părul

N-ai apucat să te speli la cap sau pur și simplu nu-ți stă bine. O șapcă este exclusă. Merge la alergat, nu la serviciu.  Cel mai simplu e să ți-l strângi în coadă. Dar cum faci să nu ai o coadă obosită și leșinată care să inspire fix faptul că n-ai avut timp să-ți speli părul? Iată mai jos un tutorial video care mie-mi place de mor. Durează doar 5 minute și este foarte simplu de aplicat.

Citeste articolul complet, pe andreeasava.ro

 

×
Subiecte în articol: trucuri