x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 5 greșeli esențiale care împiedică procesul de slăbire

5 greșeli esențiale care împiedică procesul de slăbire

12 Mar 2019   •   12:07
5 greșeli esențiale care împiedică procesul de slăbire

Nu știți la ce dietă să mai apelați pentru a scăpa de kilogramele în exces? Nici mișcarea fizică nu vă ajută să ajungeți la rezultatele mult dorite?

În acest caz este posibil să comiteți una sau mai multe greșeli care împiedică procesul de slăbire. Conform nutriționiștilor, există câțiva factori esențiali, care dacă nu sunt respectați, vă pot transforma dieta într-o pierdere de timp și energie.

În schimb, dacă veți tine cont de aceste reguli și le veți aplica în mod corect și constant, eforturile dumneavoastră vor fi încununate de succes, iar silueta își va recăpăta forma mult dorită.

Iată câteva dintre greșelile pe care le facem în lupta cu kilogramele:

1. Micul dejun este esențial

Dimineața, nivelul de insulină este ridicat, așa că o masă bogată în carbohidrați nu va face decât să crească și mai mult nivelul acesteia. Un nivel ridicat al insulinei atrage după sine poftele alimentare, considerate dușmanii celor care vor să slăbească. Micul dejun trebuie să fie o combinație echilibrată între carbohidrați și proteine. Puteți opta pentru brânză sau două ouă fierte ori un iaurt grecesc cu o banană, o felie de pâine prăjită sau cereale din fulgi de ovăz.

................

Citește mai departe despre ce greșeli faci atunci când vrei să slăbești

×