x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 6 pași ca să scapi de celulita de pe fund

6 pași ca să scapi de celulita de pe fund

de Andreea Sava    |    17 Ian 2017   •   00:30
6 pași ca să scapi de celulita de pe fund
Sursa foto: pixabay.com

Fundul și zona coapselor sunt primele afectate de celulită și de trecerea timpului chiar și la femeile slabe. Este imposibil să nu fi văzut la plajă femei moarte de slabe, chiar și tinere, dar cărora le atârnă fundul și tremură carnea pe ele.

Nu spun că e simplu să scapi de celulita de pe fund. Ba dimpotrivă. Zic din start că e nevoie de efort. Dar se poate! Mai zic, însă, că, dacă vă gândiți la terapii și aparate minune, puteți să încercați dar vă veți irosi banii. Nu spun că nu sunt bune, doar că singure nu funcționează. Iată și ce recomand eu:

6 pași ca să scapi de celulita de pe fund

1. Curăță-ți dieta

Da! Din păcate, în cazul celulitei de pe coapse și fund, ca și în cazul abdomenului, fără asta nu se poate. Mai ales după o anumită vârstă. Până pe la 25 de ani ne ajută tinerețea să nu se vadă celulita, pentru că ea există și atunci, nu vă faceți iluzii.

Cum trebuie să vă curățați dieta? După regulile pe care le-am zis pe acest blog de nenumărate ori. O sinteză a celor mai importante reguli am făcut în seria de 4 articole pe care numit-o “ABC-ul nutriției echilibrate”.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

 

×
Subiecte în articol: fund celulita pasi sfaturi