x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 7 metode insolite care te ajută să scapi de riduri și 4 sfaturi esențiale ca să ai un ten frumos

7 metode insolite care te ajută să scapi de riduri și 4 sfaturi esențiale ca să ai un ten frumos

05 Iul 2014   •   10:42
7 metode insolite care te ajută să scapi de riduri și 4 sfaturi esențiale ca să ai un ten frumos

Ai o cremă nouă antirid si crezi că ai scăpat de griji? Încearcă si sfaturile noastre, iţi vor prinde bine. Fără ele, o simplă cremă nu poate face minuni

Să începem, deci, cu cele 7 metode insolite, care te pot ajuta - alături de alte remedii și terapii consacrate - să întârzii apariția ridurilor, să le atenuezi și, chiar, să le faci să dispară, după care vă vom face cunoscute patru sfaturi esențiale pentru a avea mereu un ten frumos si luminos.

1. Dormi pe spate
După părerea cercetătorilor de la Academia de Dermatologie Americană, felul in care dormi influenţează apariţia unor riduri superficiale, care cu timpul nu mai dispar dimineaţa. Dacă dormi pe o parte, risti să-ţi increţesti pielea la nivelul obrajilor si bărbiei, iar dacă dormi pe burtă, faci riduri pe frunte! Serios, asa au descoperit cercetătorii americani, care recomandă dormitul pe spate dacă vrei să combaţi ridurile.

2. Consumă multă cacao
Aceste boabe magice conţin o mulţime de flavonoizi, protejând pielea de efectele dăunătoare ale soarelui, stimulează circulaţia sângelui si fac pielea mai catifelată.  

Citește continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: felicia frumusete