x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 9 modalități ciudate în care să folosești apa minerală

9 modalități ciudate în care să folosești apa minerală

18 Iun 2016   •   17:47
 9 modalități ciudate în care să folosești apa minerală

Dacă te-ar întreba cineva simplu „Ce poți să faci cu apa minerală?”, probabil că i-ai răspunde sec „Poți să o bei!”. Ar fi păcat să o folosești doar pentru a-ți potoli setea, având în vedere că poți să profiți de proprietățile ei în multe alte moduri utile, scrie divahair.ro.

Te-am făcut curioasă? Iată care sunt întrebuițările inedite ale apei minerale!

Întrebuițările apei minerale: trebuie să le încerci și tu!

Apa minerală...

1. ... curăță cu succes tigăile și tăvile.
VEZI SI: Cum sa strangi bani: 8 moduri de a economisi inteligent

Te-ai bucurat de un preparat culinar de excepție, însă curățarea tigăilor și a tăvilor este un moment dureros pentru tine. Nu intra în panică! Ai un aliat de nădejde în apa minerală. Tot ce trebuie să faci este să o torni în vasele în care ai gătit și să o lași să acționeze asupra depunerilor timp de un sfert de oră. După aceea, aruncă apa murdară și spală recipientele ca de obicei. Resturile se vor îndepărta mult mai ușor și nu va mai trebui să petreci minute în șir pentru eliminarea grăsimii.

2. ... curăță geamurile.

Geamurile de la casă ori cele ale mașinii îți dau bătăi de cap atunci când vrei să le cureți? „Înarmează-te” cu un recipient cu pulverizator în care ai pus apă minerală. Stropește petele care se încăpățânează să dispară și așteaptă puțin ca ele să se mai înmoaie, apoi șterge suprafața. Le vei îndepărta fără prea mult efort.

3. ... oferă strălucire podoabei capilare.

Apa carbogazoasă poate fi folosită cu succes și în îngrijirea părului, mai ales în sezonul cald. Dacă obișnuiești să mergi des la piscină ori la ștrand, probabil ai observat că firele tale de păr se decolorează și își pierd strălucirea naturală. Pentru a evita această problemă, clătește-te pe cap cu apă minerală. Ea îndepărtează cu succes clorul rămas pe fire și oferă un aspect fresh podoabei capilare. În plus, aduce beneficii și scalpului sensibil.

×
Subiecte în articol: apă apa minerala geamuri curate