x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Sfaturi de vară! 4 uleiuri esenţiale care ţin ţânţarii la distanţă (tratamete naturiste)

Sfaturi de vară! 4 uleiuri esenţiale care ţin ţânţarii la distanţă (tratamete naturiste)

20 Iun 2017   •   16:53
Sfaturi de vară! 4 uleiuri esenţiale care ţin ţânţarii la distanţă (tratamete naturiste)

Țânțarii pot îndepărta cu adevărat distracția de a petrece timp în aer liber. Nu numai că ruinează zilele și serile de vară, dar în ultimii ani au devenit o cauză reală pentru îngrijorările legate de sănătate din cauza bolilor provocate.

În funcție de situația dvs., este posibil să nu puteți scăpa complet de țânțari, dar aveți posibilitatea să minimalizați afluxul lor.

Având în vedere că nu toți sunt mari fani ai repelantilor convenționali aflați la vânzare, care de multe ori irită pielea, trebuie să știți că există remedii fără substanțe chimice.

Vara este perioada anului în care ne place să ne relaxăm în grădină, mai ales pe timp de noapte, să mergem cu cortul sau să ne plimbăm seara pe plajă. Totul sună frumos până când țânțarii ne strică tabloul idilic. Iată patru uleiuri esențiale care sunt folosite ca repelenți naturali împotriva țânțarilor.

1. Uleiul esenţial de lavandă este unul dintre cele mai bune pentru somn și relaxare. Parfumul său floral are efect şi împotriva insectelor. Câteva picături adăugate pe un tampon de bumbac vor ține departe molii. Vara, uleiul de lavandă ne ajută să scăpăm de furnici și de țânțari.

2. Uleiul de mentă este.......

Citește mai departe AICI

×