x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Abdomen mai plat cu un singur exercițiu, în doar 30 de zile

Abdomen mai plat cu un singur exercițiu, în doar 30 de zile

de Andreea Sava    |    20 Oct 2016   •   20:10
Abdomen mai plat cu un singur exercițiu, în doar 30 de zile
Sursa foto: andreeasava.ro

Toată lumea vrea un abdomen plat și tonifiat, eventual cu pătrățele, dar să nu muncească pentru el. :)) Ceea ce este complicat. Măcar un minimum de efort tot trebuie să depui. Și, cu cât efortul este mai mare, desigur că și efectele sunt mai spectaculoase și în timp mai scurt.

Înțeleg că asta cu mișcarea nu este un lucru chiar ușor așa că vă propun un antrenament foarte simplu. De fapt este vorba despre mai mult decât un antrenament. Îl putem numi “o cură de exerciții”.

Este vorba despre un singur exercițiu pe care să-l faceți timp de 30 de zile. Vă va tonifia mușchii abdomenului și vă va mări rezistența. Este un exercițiu care lucrează, de fapt, nu doar mușchii abdomenului iar, dacă vă concentrați și încordați toți mușchii, vă va lucra tot corpul. Și nu veți lucra decât câteva secunde pe zi. Tare, nu? Mai întâi vă explic felul în care trebuie executat exercițiul iar apoi vă dau și programul pentru cele 30 de zile.

Cum se execută

Partea și mai tare este că nici nu trebuie să vă mișcați. Recunoașteți că postarea asta devine din ce în ce mai bună. :)) Face parte din categoria exercițiilor izometrice care presupun menținerea încordării un anumit interval de timp și în felul acesta se întărește și musculatura.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

 

 

×
Subiecte în articol: abdomen abdomen plat exercitii andreea sava