x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Acest ulei esențial accelerează metabolismul, alcalinizează corpul și combate inflamația

Acest ulei esențial accelerează metabolismul, alcalinizează corpul și combate inflamația

31 Ian 2016   •   06:37
Acest ulei esențial accelerează metabolismul, alcalinizează corpul și combate inflamația

Cu toții am auzit cel puțin o dată despre beneficiile apei cu lămâie. Totuși există o soluție și mai eficientă pentru echilibrarea nivelul pH-ului, îmbunătățirea digestiei și stimularea ficatului, fără ca smalțul dinților să fie afectat.

Ingredientul magic este uleiul esențial de lămâie, care combate aciditatea și se absoarbe mult mai rapid decât sucul de lămâie. Interesant este că pentru un kg de ulei esențial de lămâie sunt necesare 3000 de lămâi, explicându-se astfel eficiența acestui produs.

To ce trebuie să faceți este să adăugați câteva picături de ulei esențial de lămâie în apă (3-4 picături/ pahar) și să consumați această băutură în mod constant.

Potrivit HealthyFoodHouse.com, acest obicei vă va scăpa de acnee, probleme respiratorii, dureri de stomac și de calculi biliari. În plus, inflamația va fi redusă, veți avea mai multă energie, iar metabolismul va funcționa mai bine ca niciodată.
 

×