x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Adevăratele efecte ale șamponului uscat

Adevăratele efecte ale șamponului uscat

27 Iul 2017   •   16:36
Adevăratele efecte ale șamponului uscat

Îngrjirea părului îți poate pune probleme mai ales dacă ești mereu pe fugă. Deși o soluție bună o reprezintă șamponul uscat, aceasta are și anumite efecte negative. Tu le știi, scrie clicksanatate.ro.

Un păr lung este întotdeauna mai greu de îngrijit mai ales dacă ești nevoit din diverse motive să îl speli aproape zilnic. Pe lângă spălare trebuie să acorzi timp suficient să îl usuci și eventual să îl și coafezi.

Cu cât îl vei spăla mai des cu atât mai mult te expui riscului să lezezi scalpul, deoarece vei îndepărta toate uleiurile naturale pe care acesta le secretă tocmai pentru a menține un păr bogat, frumos și sănătos.

Tehnologia se află în plină expansiune și astfel au apărut pe piață șampoanele uscate, care te scutesc de timpul petrecut la duș apoi la uscat, doar cu o simplă aplicare părul este gata să fie coafat.

Ce este șamponul uscat
O pudră pulverizantă pe bază de talc care absoarbe extrem de repede uleiurile naturale de la baza scalpului fără a mai fi necesară spălarea cu apă și șampon clasic. O dată pulverizat, se masează maxim un minut scalpul apoi se perie cu atenție și părul arată ca nou.

Astfel ai scăpat de senzația și aspectul de păr gras, îmbâcsit și nespălat.

×
Subiecte în articol: păr sampon șampon uscat coafura