x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Alimentul-minune de pe masa de Paște. Gustos și cu beneficii extraordinare

Alimentul-minune de pe masa de Paște. Gustos și cu beneficii extraordinare

21 Apr 2020   •   10:44
Alimentul-minune de pe masa de Paște. Gustos și cu beneficii extraordinare

Unul dintre alimentele care se află în mod tradițional pe masa de Paște este o adevărată minune a naturii, inclus în rândul plantelor medicinale, având multiple beneficii pentru sănătate și care nici nu îngrașă, ca să ne ocupăm și de partea estetică a problemei.

Și, ca să nu mai prelungesc suspansul, este vorba despre ceapă verde. Merge excelent cu drobul, ouăle roșii, la friptură, în salată, cu brânză sau caș. Posibilitățile sunt extrem de variate. Iată și de ce spun despre ea că este o adevărată minune a naturii, fără să exagerez prea tare.

Ceapa verde, 8 super-beneficii pentru organism

1. Detoxifiază

Profesorul Mencinicopschi spune despre ceapă că este unul dintre cei mai puternici și eficienți detoxifianți. Are proprietăți antivirale antibacteriene, conține multe fibre și vitamina C.

2. Bună pentru cei alergici

Conține o cantitate însemnată de quercetină, un antioxidant foarte puternic , chiar mai puternic decât vitamina E. Multe studii arată că acest compus are efecte majore antiinflamatorii și ajută la reducerea histaminei și a altor surse de alergii și inflamații.

 

Citește mai mult pe andreeasava.ro

×