x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Băutura care te ajută să slăbești în timp ce dormi

Băutura care te ajută să slăbești în timp ce dormi

24 Iul 2017   •   12:48
Băutura care te ajută să slăbești în timp ce dormi

Somnul este unul dintre pionii principali ai sănătății și a unei siluete frumoase. Iată cum poți contribui la un somn calitativ și cum te ajută să-ți menții greutatea sub control, scrie clicksanatate.ro.

Pentru a te putea bucura de un somn bun atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ este important să acorzi o atenție deosebită obiceiurilor tale înainte de a merge la culcare.

Un bonus pentru silueta ta este dat de ora la care alegi să iei ultima masă a zilei. Astfel, este indicat ca de la ultima masă până la mmentul în care mergi la culcare să treacă cel puțin 2-3 ore, pentru ca  stomacul să poată digera în voie alimentele primite și odată ajuns în pat organismul să se regenereze prin intermediul somnului nocturn, și nu să se chinuie să digere toată noaptea mâncarea.

În cazul în care te apucă brusc foamea seara, sau simți că ai mai vrea să mănânci ceva iată ce alimente sunt recomandate astfel încât să te hrănești și în același timp să slăbești pe parcursul noptii:

Laptele îți dă o stare de bine

Este deja celebrul paharul de lapte cald seara înainte de culcare. Acesta îți va furniza o doză de calciu și de triptofan, aminoacid esențial care se transformă în serotonină, oferindu-ți astfel o stare de bine pe tot parcursul nopții. Un somn odihnitor îți va tăia pofta de dulce a doua zi, având mult mai multă energie.
 

×
Subiecte în articol: somn lapte kefir