x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cinci trucuri de frumusețe pe care să le împrumuți de la franțuzoaice

Cinci trucuri de frumusețe pe care să le împrumuți de la franțuzoaice

15 Noi 2016   •   14:50
Cinci trucuri de frumusețe pe care să le împrumuți de la franțuzoaice

Păr ciufulit, piele fără cusur, gene foarte lungi – toate aceste caracteristici ne vin în minte atunci când ne imaginăm femeia franceză modernă. Cum reușesc ele să-și păstreze frumuseșea fără prea mult efort? Se pare că respectă cu sfințenie aceste secrete, scrie ziarulring.ro.

Au mereu grijă de piele

Franțuzoaicele au un ritual de îngrijire a tenului peste care nu sar niciodată. După ce îndepărtează la finalul zilei impuritățile de pe față, cu un lapte demachiant, cu vârfurile degetelor masează tenul, pentru a stimula circulația sângelului. Apoi, se clătesc cu apă rece și folosesc o cremă hidratantă. Seara de searaă, cu scopul de a avea o piele cât mai catifelată, aplică pe ten capsule cu mangan și cu seleniu.

Moderația, cuvântul-cheie

Nu contează doar ce pui pe piele, ci și ce consumi, spun stiliștii francezi. Pe lângă măștile faciale aplicate regulat, franțuzoaicele sunt preocupate și de ce mănâncă. Produsele organice nu lipsesc de pe masa lor. Totodată, ele nu sunt preocupate să evite alimentele cu un conținut scăzut de grăsimi, ci pe cele cu foarte mult zahăr.

×