x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cum să te antrenezi eficient acasă

Cum să te antrenezi eficient acasă

21 Aug 2018   •   19:41
Cum să te antrenezi eficient acasă

Dacă există printre voi persoane care vor să se apuce de făcut mișcare, și sper să fiți cât mai mulți, dar nu vreți să mergeți la sală, din motive diverse, n-aveți bani, timp, nu vă place să vă vadă altcineva fie pentru că vă e rușine de felul în care arătați, nu aveți condiție fizică sau pur și simplu nu vă place să stați printre necunoscuți, aveți fie varianta să alergați în parc sau să vă antrenați acasă. Eu așa am început și, așa cum am mai spus, așa fac și în continuare. Cu o singură excepție: o zi pe săptămână merg la antrenamente de MMA.

În cazul meu, a fost vorba despre toate motivele de mai sus. În continuare prefer să mă antrenez singură. Sportul este timpul meu cu mine. Desigur excepția o face MMA care mă satisface în alte moduri, explic altă dată cum. 

Chiar dacă nu vă puneți problema să vă apucați de sport de mâine, păstrați articolul ăsta și nu respingeți total posibilitatea, măcar pentru viitor. Mișcarea e sănătate curată și cu cât înaintați în vârstă veți înțelege asta. Sau dacă veți ajunge, Doamne ferește, în situația să aveți nevoie de vreo operație sau vă veți confrunta cu vreo boală gravă. Și vă va părea rău că nu ați făcut un minimum de efort.

Citește tot articolul pe andreeasava.ro

×