x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cum să-ți luminezi tenul cu lămâie și ciocolată

Cum să-ți luminezi tenul cu lămâie și ciocolată

08 Feb 2016   •   15:51
Cum să-ți luminezi tenul cu lămâie și ciocolată

acă folosești săptămânal o mască cu ciocolată, vei avea cea mai bună armă împotriva ridurilor fine și a petelor pigmentare. Află cum să-ți luminezi tenul cu lămâie și ciocolată, scrie ziarulring.ro.

Cacaua este un excelent ingredient pentru piele, deoarece conține antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi care afectează celulele tenului. Pudra de cacao îmbunătățește textura pielii și o hidratează. Pe de altă parte, sucul de lămâie decolorează petele pigmentare provocate de soare. Această mască mai conține iaurt, fulgi de ovăz și miere. Iaurtul hidratează pielea și are proprietăți antiîmbătrânite, păstrând strălucirea tenului. Conține în același timp acid lactic, care exfoliază delicat tenul, închide porii și reduce roșeața.


Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/femina/272006/Cum-sa-i-luminezi-tenul-cu-lamaie-i-ciocolata-

×
Subiecte în articol: ciocolata ten frumos ten