x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos CUM TE AJUTĂ SOARELE SĂ SLĂBEȘTI? Dieta incredibilă a verii!

CUM TE AJUTĂ SOARELE SĂ SLĂBEȘTI? Dieta incredibilă a verii!

06 Iun 2015   •   18:18
CUM TE AJUTĂ SOARELE SĂ SLĂBEȘTI? Dieta incredibilă a verii!
Sursa foto: Tom Merton/OJO Images

 Nu mai puțin de 120 de rețete de slăbit recomandă asocierea unor diete cu expunerea la ultraviolete naturale (deci, cu mersul la plajă). Specialiștii s-au pus de acord că expunerea la soare este o metodă foarte eficientă de a da kilogramele jos, pe de o parte datorită căldurii, care provoacă transpirația și pierderea caloriilor, pe de altă parte datorită influenței radiatiilor ultraviolete asupra metabolismului. O dietă populară în rândul femeilor din țările nordice - bazată pe corelarea alimentației cu orele de expunere la soare și exercițiile fizice - ia în calcul și alte două aspecte: vârsta persoanei care ține dieta și temperamentul ei.

Temperamente active - sangvin si coleric
Sangvinicul este energic, optimist, trece rapid de la o stare la alta, sociabil, are spirit de grup si de lider.
Colericul este iritabil, nervos, trece mai greu de la o stare la alta, este greu de urnit si greu de oprit atunci cand se implica in ceva.

Te-ar putea interesa și:
Vrei o siluetă perfectă? Asigură-te că dormi bine!
15 moduri de a slăbi fără dietă
Dietă anti-îmbătrânire
Dieta cu hrişcă: slăbeşti 4 kg în 2 săptămâni


Varstele 16-22 ani
Se recomanda: - inainte de plaja: efectuarea de exercitii fizice usoare. Este foarte bine sa se consume 100-120 g ml ceai usor indulcit, caldut, bine acrit cu zeama unei jumatati de lamaie.
- la plaja: nu trebuie consumate lichide dulci, ci numai apa plata sau obisnuita. Se impune un contact des cu apa (dus din 10 in 10 minute pentru stimularea arderilor de grasimi).
- dupa plaja: se consuma minimum 300 ml apa necarbonatata, se fac un dus fierbinte, in limitele suportabilului, si 10-12 minute de gimnastica a abdomenului.
Dieta de baza: salate crude, branzeturi acre degresate, foarte putin ulei prajit si dulciuri. Dulciurile pot fi mancate in primele ore dupa trezire.

Varstele 23-38 de ani
...........................................

Citește mai departe AICI







×
Subiecte în articol: dieta soare