x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Ești... CARNIVOR? Slăbești ușor cu DIETA CU FRIPTURI ȘI BURGERI. Cum funcționează?

Ești... CARNIVOR? Slăbești ușor cu DIETA CU FRIPTURI ȘI BURGERI. Cum funcționează?

25 Iul 2018   •   14:02
Ești... CARNIVOR? Slăbești ușor cu DIETA CU FRIPTURI ȘI BURGERI. Cum funcționează?

Dieta cu fripturi și burgeri ar putea fi soluția ideală pentru o bună parte dintre persoanele supraponderale, nemulțumite de regimurile alimentare restrictive ale altor planuri de slăbire.

N-a trecut niciun an de când dieta cu fripturi și burgeri a „carnivorului” Travis Statham a fost lansată, dar a cucerit, practic, planeta.

În 2012, Travis Statham (foto) era un tânăr absolvent de universitate, care se plângea mereu de greutatea sa corporală și, mai ales, de mărimea abdomenului. Nu-i veneau hainele șic și nu putea cuceri fetele care-i plăceau. Răspunsul pe care-l primea la chinurile sale: „Ține dietă!”.

După ce a citit cartea „Calorii bune, calorii proaste”, scrisă de Gary Taubes, a început să țină o dietă săracă în carbohidrați și cu conținut ridicat de grăsimi (așa zisa dietă keto) și a reușit să slăbească 15 de kilograme. După 5 ani, s-a întrebat de ce n-ar renunța de tot la verdețuri, bazându-se numai pe proteina pură din carnea de vită. Mai ales că a observat că un burger sau o friptură bine făcută îi potoleau instantaneu foamea.

„Am trecut pe grătare… o grămadă de fripturi și de burgeri! Delicios! Aș adăuga cel mult o salată sau niște broccoli”, spune el. „N-am înțeles niciodată de ce legumele erau bune pentru mine”.

Dieta cu fripturi și burgeri – meniul unei zile

Deci, în ianuarie, Statham a încetat să mănânce legume și acum dieta lui e exclusiv din carne.

Regimul alimentar „fără dietă” te ajută să slăbești mai ușor

Iată meniul pe care l-a ales – și care i-a adus fericirea:

.......................................

Citește mai departe tot ce trebuie să știi despre DIETA CU FRIPTURI ȘI BURGERI

×