x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta daneză: Acest plan te scapă de 10 kg în mai puțin de două săptămâni

Dieta daneză: Acest plan te scapă de 10 kg în mai puțin de două săptămâni

03 Mar 2018   •   14:19
Dieta daneză: Acest plan te scapă de 10 kg în mai puțin de două săptămâni

Adevărul trist este că ideile convenționale, mănâncă puțin, fă sport mult, nu funcționează pe termen lung. Să ignori foamea este o suferință inutilă.

Dieta daneză este o metodă excelentă pentru pierderea in greutate si detoxifiere a organismului. Din cauza pierderii in greutate foarte rapidă, utilizarea sa este limitată la 13 zile.

Aceasta a fost inventată de către medici într-un spital și este adesea numită dieta spital din Danemarca. Dieta daneză este un plan alimentar care promite pierderea in greutate intre 6 si 10 kg. (PM)

Dieta daneză este una extrem de scăzută în calorii, cu ajutorul căreia se pot pierde în greutate între șase și zece kg în 13 zile. Perioada este bine determinată și nu sunt necesare exerciții sau educație în materie de nutriție.

Este creată pentru a obține rezultate rapide în vederea slăbirii, dar care nu sunt neapărat durabile în timp.

Indicatiile privind planul curei sunt precise, astfel incat sa stii cu exactitate ce trebuie sa mananci la fiecare masa si nu sunt permise devieri. Meniurile propuse de dieta daneza variaza in functie de asimilarea caloriilor si de tipul mancarii.

Astfel, gama cuprinde alimente si mancaruri de la carnea de vita cu salata pana la peste si iaurt, cu unele fructe si legume, iar ca lichide, se pot servi doar cafea, ceai sau apa.

Ratiunea din spatele acestui regim alimentar pentru slabit, conform specialistilor, este ca, variind cantitatea pe care o mananci, metabolismul se va imbunatati, astfel incat va functiona rapid, arzand caloriile.

Iata un exemplu de meniuri pentru cele 13 zile din dieta daneza:

.....................

Citește mai departe AICI

×