x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta Dukan sau regimul de slăbit prințese

Dieta Dukan sau regimul de slăbit prințese

de Tudor Cires    |    28 Apr 2014   •   17:40
Dieta Dukan sau regimul de slăbit prințese

Când s-a anunțat logodna dintre moștenitorul coroanei britanice, Prințul Williams, și frumoasa Kate (Catherine) Middleton, toată partea feminină a planetei a invidiat-o pe tânăra logodnică: „Ferice de ea! De-acum nu va mai avea nici o grijă!”. Chiar nici o grijă?

Prima și cea mai serioasă din grijile celei care avea să devină – pentru început – ducesa de Cambridge a fost aceea de a slăbi. Nici un titlu nobiliar nu te face să intri, dintr-o dată, în cele mai frumoase haine ale designerilor lumii (și în mărimile cele mai mici). În plină pregătire a nunții regale din aprilie 2011, Kate Middleton a descoperit o dietă care tocmai făcea înconjurul lumii.

Kate Middleton a avut succes cu dieta Dukan și a arătat fantastic în ziua cununiei. Însă motivația ei a fost reală și foarte intensă: nu toată lumea are parte de o nuntă televizata și urmărită, pe toată planeta, de miliarde de oameni.

Citește articolul integral ca să afli mai mult despre Dieta Dukan și despre cum a fost ea pusă în practică de ducesa de Cambridge.


Citește și despre
Dieta Dukan, secretul siluetei franţuzoaicelor!

De ce a schimbat dr. Dukan planul de dietă? Noua Dietă Dukan sau Scara Nutrițională


 

×
Subiecte în articol: dieta dukan felicia