x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos DIETA HARCOMBE. Cum slăbești fără să te înfometezi

DIETA HARCOMBE. Cum slăbești fără să te înfometezi

14 Iul 2014   •   12:31

Dieta Harcombe este una dintre cele mai populare si de succes diete din Marea Britanie, iar rezultatul este pierdea in greutate fara infometare.

Autorul dietei este Zoe Harkombe, care de ani de zile s-a luptat cu greutatea si apetitul. In cele din urma a decis ca cel mai eficient mod de a atinge silueta dorita este un regim alimentar normal, fara “junk food” si fara infometare. Deci Zoe Harkombe a creat o dieta si a publicat o carte, care este printre cele mai bine vandute in Marea Britanie. Dieta Harcombe are trei faze. Prima este stricta, in timp ce a doua si a treia sunt foarte usor de urmat.

Faza 1
Faza 1 dureaza cinci zile. In cadrul acestor cinci zile, puteti manca peste, scoici, creveti, carne si legume. Este mai bine sa aveti de portie normala – 150-200 gr de proteine - si o garnitura. In aceste zile puteti manca si iaurt, este de preferat sa fie de casa. Ca bauturi sunt permise ceaiuri si cafea (atat timp cat aceasta nu are lapte). Evitati sa le indulciti cu zahar si indulcitori artificiali.

Faza 2 
.............................................

Citește continuarea AICI

Citește și Incredibil! DIETA DE SLĂBIT CU BERE!

×
Subiecte în articol: felicia