x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta lui Dumnezeu. Cât poţi SLĂBI dacă urmezi meniul Creatorului

Dieta lui Dumnezeu. Cât poţi SLĂBI dacă urmezi meniul Creatorului

26 Mar 2019   •   15:25
Dieta lui Dumnezeu. Cât poţi SLĂBI dacă urmezi meniul Creatorului

Un regim alimentar despre care se tot vorbeşte în ultima perioadă a luat cu asalt în special Statele Unite ale Americii. Cel care l-a inventat spune că dieta lui Dumnezeu, aşa cum numit-o el poate duce la pierderea a 10 kilograme în doar 40 de zile.

De ce Dieta lui Dumnezeu? Nutriţionistul Jordan Rubin a conceput dieta inspirându-se din Vechiul Testament şi spune că acesta nu este doar un mod de a slăbi ci un mod de viaţă echilibrat.

„Majoritatea oamenilor slăbesc până la 10 kilograme cu ajutorul dietei care dureaza 40 de zile. Dieta lui Dumnezeu nu este doar o cură de slăbire, ci şi un plan pentru a avea o stare de bine pe parcursul vietii", spune nutriţionistul Jordan Rubin, cel carea scris cartea "Maker’s Diet" ("Dieta Creatorului").

Nutriţionistul spune că nu ar trebui să mâncăm atunci când suntem furioşi sau tensionaţi, întrucât emoţiile negative interfereză cu digestia şi slăbesc sistemul imunitar.

Jordan Rubin mai precizează că a conceput acest regim după nenumărate încercări zadarnice de a găsi un tratament pentru boala Crohn, o afecţiune cronică a tubului digestiv.

Rubin s-a inspirat dintr-o altă parte a Vechiului Testament (Cartea Leviticului) pentru alcătuirea programului de slăbire. ................

Citește mai departe AICI

×