x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta RAPIDĂ cu struguri. Veți SLĂBI jumătate de kilogram pe zi

Dieta RAPIDĂ cu struguri. Veți SLĂBI jumătate de kilogram pe zi

de Larisa Eremia    |    13 Aug 2019   •   14:58
Dieta RAPIDĂ cu struguri. Veți SLĂBI jumătate de kilogram pe zi
Sursa foto: AndrewHagen/Getty Images/iStockphoto

DIETA. Puteți scăpa de kilogramele în plus cu ușurință, obținând un ten mai curat și o energie debordantă cu ajutorul dietei cu struguri. Se recomandă să țineți această cură între 5 zile și două săptămani, timp în care veți slabi aproximativ jumătate de kilogram pe zi.

Basil Shackleton, un fotograf din secolul XX, a fost cel care a propus pentru prima dată această dietă ca o cură pentru cancer. Cercetările sale au fost infirmate ulterior, dar ideea că strugurii accelerează metabolismul, curăță corpul de toxine și ajută la pierderea în greutate a fost menținută. După cum v-ați așteptat, dieta presupune să consumați doar struguri și să vă hidratați corespunzător, apa fiind singurul lichid admis.

Pasul 1
Consumați struguri la fiecare masă. Nu se impune nicio limită în ceea ce privește cantitatea, dar încercați să mâncați cel puțin un kg pe zi pentru a evita senzația neplăcută de foame.

Pasul 2
Pentru diversitate, „preparați” strugurii în mai multe feluri. Puteți face suc din struguri, smoothie-uri sau să îi mâncați ca atare, în funcție de preferințe.

Pasul 3
Puteți bea oricât de multă apă doriți. Totuși, se recomandă să nu beți apă cu o oră înainte sau cu o oră după ce ați consumat struguri, pentru a păstra conținutul de nutrienți al fructelor.

Pasul 4
În cea de-a treia zi este posibil să vă confruntați cu stări de amețeală și migrene. Nu vă îngrijorați, acestea sunt simptome normale ale detoxifierii, care dispar de obicei în ziua următoare.

Pasul 5
Pentru ca efectele să fie vizibile, țineți dieta între 5 zile și două săptămâni. Scăderea în greutate va fi rapidă (aproximativ jumătate de kg pe zi), vă veți bucura de un ten luminos și veți avea multă energie.

Atenție!
Nu țineți această dietă dacă sunteți însărcinată. Cereți sfatul medicului în cazul în care ați avut sau aveți diverse probleme de sănătate sau un sistem imunitar slăbit.

Această dietă este interzisă diabeticilor.

Nu țineți dieta dacă locul de muncă vă solicită din punct de vedere fizic sau dacă urmați un program intens de exerciții fizice.

Renunțați la dietă dacă stările de amețeală nu dispar.

Dacă aveți posibilitatea, consumați struguri românești.





 

×
Subiecte în articol: dieta cu struguri