x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Diete sănătoase. Cum te pot ajuta cartofii să slăbești

Diete sănătoase. Cum te pot ajuta cartofii să slăbești

04 Iun 2019   •   00:08
Diete sănătoase. Cum te pot ajuta cartofii să slăbești

Poți să slăbești dacă mănânci doar alimente bogate în carbohidrați, mai ales doar cartofi? Răspunsul este da! De fapt, mulți oameni au încercat cu succes acest truc.


Adoptarea unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați și cu conținut ridicat de grăsimi nu este singura modalitate de a pierde în greutate, ci doar o metodă foarte eficientă.

Cartofii sunt hrănitori, ceea ce inseamnă că primiți mulți nutrienți pentru cantitatea de calorii pe care o au.

Fibra este pe jumătate solubilă, jumătate insolubilă, așa că vă ajută să vă păstrati greutatea dorită și să scădeti colesterolul.

Cu excepția vitaminei A, cartofii albi au aproape orice nutrient. Știați că sunt plini de vitamina C? Cu toate acestea, deoarece nu consumăm cartofi brut, majoritatea vitaminei C se pierde din cauza căldurii de gătit.

În plus, un cartof copt oferă aproximativ 20% din cantitatea zilnică recomandată de vitamina B6, care este o veste bună pentru inima ta.

De asemenea, cartoful este foarte bogat în potasiu, o sursă bună de fier și cupru. De fapt, un cartof pe zi este bun pentru inimă ta, menținând nivelurile normale ale tensiunii arteriale. (PM)

Diete sănătoase. Cum te pot ajuta cartofii să slăbești

Cercetătorii din Statele Unite au demontat mitul potrivit căruia cartoful ar fi nesănătos. În opinia lor, această legumă poate fi extrem de benefică în timpul curelor de slăbit.

...............................

Află cum poți folosi cartofii în dieta de slăbit AICI

×