x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Nu ești mulțumit(ă) de abdomenul tău? Iată 3 ponturi

Nu ești mulțumit(ă) de abdomenul tău? Iată 3 ponturi

27 Ian 2020   •   12:16
Nu ești mulțumit(ă) de abdomenul tău? Iată 3 ponturi
Sursa foto: chagin - stock.adobe.com

Se întâmplă să fii atent(ă) la ce mănânci, să faci și exerciții, eventual până la epuizare, și să nu arăți așa cum ți-ai dori sau grăsimea de pe burtică să nu cedeze cât de repede ți-ai dori? Există câteva secrete sau, mai degrabă ponturi, care să te ajute. Am conceput și varianta pentru cei care nu și-au găsit încă determinarea să se apuce de antrenamente regulate.

1. Mișcă-te mai repede

Atunci când faci abdomene grăbește ritmul cât poți de repede. Vei angaja în mișcare mai mulți mușchi iar aceștia vor lucra mai intens. Deci și rezultatele vor apărea mai curând.

Dacă antrenamentele nu fac parte din rutina zilnică, concentrează-te puțin la toate mișcarile pe care le faci oricum în timpul unei zile și, în timpul lor, încordează mușchii, cei abdominali în cazul de față. Plus încearcă să faci mai rapid orice mișcare, de la dat cu mătura până la schimbatul lenjeriei. Absolut orice fel de mișcare poate fi transformat într-un antrenament.

2. Mergi drept

Menținerea unei posturi ferme nu doar că te va face să arăți mai elegant(ă) dar te va forța să angajezi mușchii abdominali, și nu numai, mai pe tot parcursul zilei. N-ai să crezi dar mușchii au și ei memorie. Cu cât vei reuși să-i ții fermi și în alertă pe tot parcursul zilei, cu atât mai mult ei se vor menține fermi și în perioadele de relaxare. 

 

Citește mai mult pe andreeasava.ro

×